. . .

آموزش طرز تهیه رولت حلوا زعفرانی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • آرد 1 لیوان
  • روغن مایع 1/2 لیوان
  • شکر 2 لیوان سر خالی
  • آب 2 لیوان
  • زعفران دم کرده غلیظ 1/2 لیوان
  • گلاب به مقدار دلخواه
  • پودر هل به مقدار دلخواه
  • نان میکادو 2 عدد
ابتدا آرد را طی 2 مرحله الک کنید و سپس ماهیتابه ای را برداشته و درون آن آرد الک شده را به همراه روغن مایع بریزید و بعد آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و آن را به طور مداوم هم بزنید و مخلوط کنید تا هم بو و هم مزه خامی آرد گرفته شود و هم مقداری تغییر رنگ بدهد و رنگی نسکافه ای پیدا کند.
در این حین که آرد تفت می خورد برای تهیه شربت بار نیز قابلمه ای جدا برداشته و درون آن شکر را به همراه آب و زعفران دم کرده و گلاب و پودر هل بریزید و بعد آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و مقداری ترکیب آن ها را هم بزنید تا تمامی مواد با یکدیگر کاملاً ترکیب و مخلوط شوند و سپس اجازه دهید تا شربت بار از کناره های قابلمه شروع به جوشیدن کند و بعد آن را از روی حرارت بردارید.

پس از آماده شدن آرد، شربت باری که تهیه کرده بودید را نیز به آرد اضافه کنید و سپس خوب آرد را با شربت هم بزنید و ترکیب کنید. دقت داشته باشید بعد از اضافه کردن شربت به آرد سریع ترکیب آن ها را با یکدیگر هم بزنید تا به هیچ عنوان آرد به صورت گلوله گلوله داخل حلوا باقی نماند. همچنین توجه داشته باشید هنگام اضافه کردن شربت به حلوا حرارت زیر آن را حتماً خاموش کنید زیرا اگر حرارت روشن باشد و بعد شربت را به آن اضافه کنید شربت شما مقداری تبخیر شده و باعث می شود تا حلوای شما سفت شود و هنگام رول کردن آن به مشکل بخورید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین