- شناسه کاربر
- 314
- تاریخ ثبتنام
- 2021-01-21
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 113
- نوشتهها
- 834
- راهحلها
- 64
- پسندها
- 3,007
- امتیازها
- 591
رولت اسفناج و کالباس
مواد لازم:ماست چکیده ۱/۴ لیوان . پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم . آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری . سیر ۴ حبه
سفیده تخم مرغ ۴ عدد . اسفناج ۳۰۰ گرم . کالباس ۲۰۰ گرم . شوید خشک ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه : اسفناج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط ۵ دقیقه حرارت دهید تا نرم شود ( نیازی به اضافه کردن آب نیست ) ، پس از پخت آب اضافی اسفناج را بگیرید و اسفناج پخته را با چاقو ساطوری کنید.
اسفناج پخته ، سفیده های تخم مرغ ، شوید خشک ، آرد ذرت ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید ، ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه اسفناج را داخل سینی بریزید و پهن کنید سپس ۱۰ – ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد.
پس از اینکه اسفناج خودش را گرفت سینی را از فر خارج کنید و اسفناج را با کاغذ روی سطح کار قرار دهید ، پنیر خامه ای و ماست را مخلوط کنید و روی سطح اسفناج بریزید و خوب پخش کنید سپس تکه های کالباس را در مرکز لایه پنیری بریزید.
با استفاده از کاغذ اسفناج را رول کنید ، رول را داخل آلمینیوم یا سلفون محکم بستنی بندی کنید و ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد سپس از فریزر خارج کنید و به صورت رولی برش بزنید و سرو کنید.
نام موضوع : طرز تهیه رولت اسفناج و کالباس
دسته : آموزش آشپزی