- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- آرد 1 لیوان
- روغن مایع 1/2 لیوان
- شکر 2 لیوان سر خالی
- آب 2 لیوان
- زعفران دم کرده غلیظ 1/2 لیوان
- گلاب به مقدار دلخواه
- پودر هل به مقدار دلخواه
- نان میکادو 2 عدد
در این حین که آرد تفت می خورد برای تهیه شربت بار نیز قابلمه ای جدا برداشته و درون آن شکر را به همراه آب و زعفران دم کرده و گلاب و پودر هل بریزید و بعد آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و مقداری ترکیب آن ها را هم بزنید تا تمامی مواد با یکدیگر کاملاً ترکیب و مخلوط شوند و سپس اجازه دهید تا شربت بار از کناره های قابلمه شروع به جوشیدن کند و بعد آن را از روی حرارت بردارید.
پس از آماده شدن آرد، شربت باری که تهیه کرده بودید را نیز به آرد اضافه کنید و سپس خوب آرد را با شربت هم بزنید و ترکیب کنید. دقت داشته باشید بعد از اضافه کردن شربت به آرد سریع ترکیب آن ها را با یکدیگر هم بزنید تا به هیچ عنوان آرد به صورت گلوله گلوله داخل حلوا باقی نماند. همچنین توجه داشته باشید هنگام اضافه کردن شربت به حلوا حرارت زیر آن را حتماً خاموش کنید زیرا اگر حرارت روشن باشد و بعد شربت را به آن اضافه کنید شربت شما مقداری تبخیر شده و باعث می شود تا حلوای شما سفت شود و هنگام رول کردن آن به مشکل بخورید.
نام موضوع : طرز تهیه رولت حلوا زعفرانی
دسته : آموزش آشپزی