- شناسه کاربر
- 1062
- تاریخ ثبتنام
- 2021-10-16
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 162
- نوشتهها
- 884
- راهحلها
- 18
- پسندها
- 4,524
- امتیازها
- 421
- سن
- 20
- محل سکونت
- لاس و گاس
- وب سایت
- romanik.ir
خورش هولابه:
آموزش دستور پخت خورشت هولابه مازندران و شمال در منزل به روشی آسان و سریع
برای 4 نفر
آموزش دستور پخت خورشت هولابه مازندران و شمال در منزل به روشی آسان و سریع
برای 4 نفر
- 1 لیوان سبزی ساییده وله شده که شامل سبزی آش با گشنیز و ترشک بیشتر
- 4 حبه سیر له شده
- 1 عدد پیاز رنده شده
- 1 استکان گوجه فرنگی پوره شده
- 2 قاشق غذا خوری سر پر آرد برنج
- 250 گرم بال و کتف و گردن مرغ
- نصف استکان روغن زیتون
- 1 قاشق چایخوری نمک،فلفل،زردچوبه از هرکدام
- آب نارنج 2ق سوپخوری
- آب در حال جوش به میزان لازم
- 1 قاشق غ رب گوجه
- 2 ق غ خامه به دلخواه
- در قابلمه روغن زیتون را میریزیم و مرغهارا درونش ریخته و تفت می دهیم
- پیاز ،سیر،رب گوجه را هم به مرغها اضافه کرده تفت میدهیم
- سبزیها را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت خورد آرد را آن روی آن میریزیم
- ادویه هارا اضافه میکنیم
- خوب که با هم مخلوط شدند پوره گوجه فرنگی را هم اضافه میکنیم و اجازه می دهیم کاملا باهم تفت بخورند
- در این مرحله به مقدار دوتا سه لیوان آب جوش به مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم
- وقتی بوی خامی مواد از بین رفت و کاملا یکدست شد شعله گاز را بسیار کم می کنیم و میگذاریم تا خورشت به مدت نیم ساعت جا بیفتد
- هر از گاهی درب ظرف را برداشته و هم میزنیم تا ته نگیرد
- وقتی خورشت جا افتاد شعله را خاموش و خامه و آب نارنج را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به خورد مواد برود
- خورشت را با کته های قالبی همراه با سیر ترشی و یا سبزی خوردن سرو کنید.
نام موضوع : طرز تهیه خورش هولابه
دسته : آموزش آشپزی