. . .

آموزش طرز تهیه خورش هولابه

تالار آموزش آشپزی

BAD_GRIL

رفیق رمانیکی
مقام‌دار آزمایشی
ناظر
طراح
نام هنری
Kameliya
شناسه کاربر
1062
تاریخ ثبت‌نام
2021-10-16
آخرین بازدید
موضوعات
162
نوشته‌ها
884
راه‌حل‌ها
18
پسندها
4,524
امتیازها
421
سن
20
محل سکونت
لاس‌ و‌ گاس
وب سایت
romanik.ir

  • #1
خورش هولابه:

آموزش دستور پخت خورشت هولابه مازندران و شمال در منزل به روشی آسان و سریع

برای 4 نفر
  1. 1 لیوان سبزی ساییده وله شده که شامل سبزی آش با گشنیز و ترشک بیشتر
  2. 4 حبه سیر له شده
  3. 1 عدد پیاز رنده شده
  4. 1 استکان گوجه فرنگی پوره شده
  5. 2 قاشق غذا خوری سر پر آرد برنج
  6. 250 گرم بال و کتف و گردن مرغ
  7. نصف استکان روغن زیتون
  8. 1 قاشق چایخوری نمک،فلفل،زردچوبه از هرکدام
  9. آب نارنج 2ق سوپخوری
  10. آب در حال جوش به میزان لازم
  11. 1 قاشق غ رب گوجه
  12. 2 ق غ خامه به دلخواه

  • در قابلمه روغن زیتون را میریزیم و مرغهارا درونش ریخته و تفت می دهیم

  • پیاز ،سیر،رب گوجه را هم به مرغها اضافه کرده تفت میدهیم
  • سبزیها را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت خورد آرد را آن روی آن میریزیم

  • ادویه هارا اضافه میکنیم
  • خوب که با هم مخلوط شدند پوره گوجه فرنگی را هم اضافه میکنیم و اجازه می دهیم کاملا باهم تفت بخورند
  • در این مرحله به مقدار دوتا سه لیوان آب جوش به مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم
  • وقتی بوی خامی مواد از بین رفت و کاملا یکدست شد شعله گاز را بسیار کم می کنیم و میگذاریم تا خورشت به مدت نیم ساعت جا بیفتد
  • هر از گاهی درب ظرف را برداشته و هم میزنیم تا ته نگیرد
  • وقتی خورشت جا افتاد شعله را خاموش و خامه و آب نارنج را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به خورد مواد برود
  • خورشت را با کته های قالبی همراه با سیر ترشی و یا سبزی خوردن سرو کنید.
%D9%87%D9%84%D9%88%D8%A2%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3.jpg
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین