. . .

آموزش طرز تهیه خورش پسته دامغان

تالار آموزش آشپزی

BAD_GRIL

رفیق رمانیکی
مقام‌دار آزمایشی
ناظر
طراح
نام هنری
Kameliya
شناسه کاربر
1062
تاریخ ثبت‌نام
2021-10-16
آخرین بازدید
موضوعات
162
نوشته‌ها
884
راه‌حل‌ها
18
پسندها
4,524
امتیازها
421
سن
20
محل سکونت
لاس‌ و‌ گاس
وب سایت
romanik.ir

  • #1

طرز تهیه خورش پسته دامغان:​

مواد اولیه :​

پسته (مغز شده و آسیاب کرده) نیم کیلو
گوشت (گوسفندی بدون چربی(خورشتی)) نیم کیلو
پیاز پیاز ۱عدد
روغن به میزان لازم
آبغوره نصف پیمانه
شکر ۲قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:​

ابتدا مغز پسته آسیاب کرده را به همراه ۶ پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و هم بزنید. مانند خاکشیر موقع شستن چند بار از یک ظرف به ظرف دیگر بریزید و پوست های پسته را که ته‌نشین می‌شوند دور بریزید. اگر از پسته‌ی پوست شده و یا خلال پسته استفاده می‌کنید این کار لازم نیست و خورش سبزتری خواهید داشت. پیاز را بسیار ریز کرده و به همراه کمی روغن تفت دهید و گوشت را خورشتی خرد کرده و در آن بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.. پسته ها را به گوشت و پیاز اضافه کنید. آب خورش را اندازه کنید (شبیه به فسنجان گردو) وقتی گوشت خورش نیم پز شد نمک خورش را اندازه کنید و بعد از پختن گوشت آبغوره و شکر را مخلوط کرده و به خورش اضافه کنید. بعد از جا افتادن خورش آن را همراه با چلو سرو کنید.

نکات:​

۱)بهتر است در این خورش از فلفل سفید استفاده شود.
۲)استفاده از کره به جای روغن،خورش را خوشمزه تر خواهد کرد.
۳)می توانید به جای آبغوره از آبلیمو استفاه کنید.
۴)شکر خورش را بسته به ذائقه خود می توانید اضافه کنید . یا آن را حذف کنید.
۵)با مرغ یا ماهیچه ی گوساله نیز می توانید این خورش را طبخ کنید.
۶)برای این مقدار خورش حدودا ۸پیمانه برنج نیاز است.

موفق باشید
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین