. . .

آموزش طرز تهیه خورش گوجه بادمجان

تالار آموزش آشپزی

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,410
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,136
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #1

۱. خوراک گوجه بادمجان ترش‌مزه​

مواد لازم (برای ۵ نفر)
بادمجان ۵ عدد
گوجه فرنگی۳ عدد
پوره گوجه یا رب ۱ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
گرد لیمو یا آبغوره ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغنبه مقدار لازم

زمان لازم برای پخت خوراک ۴۵ دقیقه

دستور تهیه گوجه و بادمجان​

  • بادمجان‌ها را بشویید، پوست بگیرید و آن‌ها را در یک آبکش بگذارید؛ کمی نمک روی آن بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را کنار بگذارید تا استراحت کند و تلخی آن از بین برود.
  • پس از نیم ساعت بادمجان‌ها را بشویید و روی یک دستمال قرار دهید تا آب آن گرفته شود.
  • کمی روغن در تابه بریزید تا داغ شود، سپس هر دو طرف بادمجان‌ها را سرخ کنید.
  • گوجه‌ها را حلقه حلقه کرده و در تابه سرخ کنید.
  • پیاز را به شکل نگینی خرد کرده و در یک تابه جداگانه تفت دهید؛ سپس پوره گوجه یا رب را به پیاز اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید. ادویه‌ها را نیز به آن بیفزایید.
  • اکنون بادمجان‌های سرخ شده را روی مخلوط پیاز و رب بچینید و گوجه‌های حلقه شده را روی بادمجان‌ها قرار دهید.
  • در ظرف را بگذارید تا خوراک بپزد.
  • در پایان می‌توانید کمی آبغوره یا گرد لیمو به خوراک اضافه کنید.
  • خوراک گوجه بادمجان شما آماده سرو است.
نوش جان …



خوراک گوجه و بادمجان
 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,410
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,136
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #2

۲. خوراک گوجه بادمجان با ماست​

مواد لازم (برای ۲ نفر)
بادمجان ۲ عدد
گوجه فرنگی تازه خرد شده ۴۰۰ گرم
پیاز درشت خرد شده عدد
سیر له شده۲ حبه
فلفل دلمه نصف یک فلفل
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل و روغنبه میزان لازم
ماست۱ پیمانه

زمان لازم برای پخت خوراک ۴۵ دقیقه


دستور پخت خوراک گوجه بادمجان​

  • بادمجان‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. سپس آن‌ها را حلقه حلقه کنید. (می‌توانید به جای حلقه کردن آن‌ها را به صورت طولی برش بزنید.)
  • بادمجان‌های خرد شده را درون یک آبکش بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید. افزودن نمک هم باعث می‌شود تلخی آن گرفته شود و هم هنگام سرخ شدن کمتر روغن بگیرد.
  • اکنون پیاز را خرد کنید و در تابه با کمی روغن، نمک، فلفل و زردچوبه سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآید.
  • سپس گوجه‌های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و آن را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
  • بادمجان‌ها و فلفل دلمه‌ها را در تابه سرخ کنید.
  • اکنون نصف سس گوجه را داخل یک تابه یا قابلمه بریزید و روی آن بادمجان‌ها و فلفل دلمه‌ها را بچینید.
  • در پایان باقی مانده سس گوجه را به بادمجان‌ها اضافه کنید.
  • در قابلمه را بگذارید و ۱۵ دقیقه آن را روی حرارت کم بگذارید تا بپزد.
  • اکنون ماست را با ۲ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید تا کمی آبکی شود، سپس کمی سیر و نمک به ماست اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید.
  • زمان سرو کمی از مخلوط ماست را کف ظرف بریزید سپس روی آن کمی خوراک بادمجان بریزید.‌
  • می‌توانید دوباره روی خوراک کمی از مخلوط ماست اضافه کنید.
  • خوراک گوجه بادمجان شما آماده سرو است. می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید.
نوش جان …



طرز تهیه خوراک گوجه و بادمجان

 

ARA.O.O

فرازین بازنشسته
شاعر
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
300
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-16
آخرین بازدید
موضوعات
519
نوشته‌ها
4,410
راه‌حل‌ها
183
پسندها
35,136
امتیازها
1,008
سن
19
محل سکونت
خرابه‌‌های خاطرات :‌‌)

  • #3

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین