. . .

آموزش طرز تهیه باسلوق ژله ای

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • نشاسته گل نصف لیوان
  • آب 1/5 لیوان
  • پودر ژله 1 بسته
  • شکر نصف لیوان
  • گلاب 1 ق غذا خوری
  • روغن مایع 2 ق غذا خوری
  • نشاسته ذرت به مقدار لازم
ابتدا قبل از استفاده از تمامی مواد اولیه بهتر است که آن ها را برای چند دقیقه ای در دمای محیط قرار دهید تا مقداری با دمای محیط بیرون شما هم دما شوند.
قابلمه ای را برداشته و داخل آن نشاسته گل را به همراه پودر ژله مورد علاقه خود که می تواند هر طعمی باشد به همراه آب و شکر بریزید و خوب آن ها را به وسیله قاشقی هم بزنید و مخلوط کنید تا تمامی مواد با یکدیگر به خوبی ترکیب و یکدست شوند.

پس از آن که تمامی مواد با یکدیگر یکدست شدند قابلمه را روی حرارت ملایم و کم گاز قرار دهید و به طور مداوم مایه را هم بزنید تا در نهایت مایه ای بدست آید که دارای غلظت باشد و غلیظ شود و بعد از غلیظ شدن به ترکیب آن ها گلاب را به همراه 2 قاشق غذا خوری روغن مایع نیز اضافه کنید و مجدد خوب هم بزنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شوند و مایه نیز به خوبی غلیظ شود و بعد قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

قالبی را برداشته و سراسر آن را به وسیله برس و روغن مایع به خوبی چرب کنید و بعد مقداری نشاسته ذرت کف قالب الک کنید و قالب چرب را کمی با نشاسته ذرت بپوشانید و بعد مایه باسلوق را درون قالب بریزید و اجازه دهید تا کمی در دمای محیط خنک شود و بعد قالب را برای مدت 3 الی 4 ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت و آماده شود و بعد از گذشت زمان گفته شده قالب را از داخل یخچال درآورید و دور تا دور کناره های باسلوق را کمی با چاقو از کناره های ظرف جدا کنید و روی سطح کار مجدد نشاسته ذرت الک کنید و ظرف را روی سطح کار برگردانید و بعد آن را به شکل و طرح های دلخواه خود برش بزنید. دقت داشته باشید که حتماً زیر و روی باسلوق خود را با نشاسته ذرت بپوشانید که هم به راحتی بتوان آن را برش زد و هم به سطح کار شما نچسبد و شکل و ظاهر بهتری پیدا کند. بعد از آن هم باسلوق شما آماده سرو است آن را داخل ظرف مناسبی که برای سرو آن در نظر دارید قرار دهید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین