- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- نشاسته گل نصف لیوان
- آب 1/5 لیوان
- پودر ژله 1 بسته
- شکر نصف لیوان
- گلاب 1 ق غذا خوری
- روغن مایع 2 ق غذا خوری
- نشاسته ذرت به مقدار لازم
قابلمه ای را برداشته و داخل آن نشاسته گل را به همراه پودر ژله مورد علاقه خود که می تواند هر طعمی باشد به همراه آب و شکر بریزید و خوب آن ها را به وسیله قاشقی هم بزنید و مخلوط کنید تا تمامی مواد با یکدیگر به خوبی ترکیب و یکدست شوند.
پس از آن که تمامی مواد با یکدیگر یکدست شدند قابلمه را روی حرارت ملایم و کم گاز قرار دهید و به طور مداوم مایه را هم بزنید تا در نهایت مایه ای بدست آید که دارای غلظت باشد و غلیظ شود و بعد از غلیظ شدن به ترکیب آن ها گلاب را به همراه 2 قاشق غذا خوری روغن مایع نیز اضافه کنید و مجدد خوب هم بزنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شوند و مایه نیز به خوبی غلیظ شود و بعد قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
قالبی را برداشته و سراسر آن را به وسیله برس و روغن مایع به خوبی چرب کنید و بعد مقداری نشاسته ذرت کف قالب الک کنید و قالب چرب را کمی با نشاسته ذرت بپوشانید و بعد مایه باسلوق را درون قالب بریزید و اجازه دهید تا کمی در دمای محیط خنک شود و بعد قالب را برای مدت 3 الی 4 ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی سفت و آماده شود و بعد از گذشت زمان گفته شده قالب را از داخل یخچال درآورید و دور تا دور کناره های باسلوق را کمی با چاقو از کناره های ظرف جدا کنید و روی سطح کار مجدد نشاسته ذرت الک کنید و ظرف را روی سطح کار برگردانید و بعد آن را به شکل و طرح های دلخواه خود برش بزنید. دقت داشته باشید که حتماً زیر و روی باسلوق خود را با نشاسته ذرت بپوشانید که هم به راحتی بتوان آن را برش زد و هم به سطح کار شما نچسبد و شکل و ظاهر بهتری پیدا کند. بعد از آن هم باسلوق شما آماده سرو است آن را داخل ظرف مناسبی که برای سرو آن در نظر دارید قرار دهید.
نام موضوع : طرز تهیه باسلوق ژله ای
دسته : آموزش آشپزی