. . .

آموزش دلمه بادمجان بقچه ای

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


مواد لازم:

بادمجان 6 عدد
100 گرام / 17 کالری

گوشت چرخ کرده 250 گرام
100 گرم / 144 کالری

پیاز متوسط یک عدد
100 گرام / 5 کالری

جعفری خرد شده به مقدار لازم
100 گرام / 25 کالری

نمک و مرج سیاه به مقدار لازم
100 گرام / 0 کالری

رب بادمجان رومی به مقدار لازم
100 گرام / 76 کالری

ماست برای تزئین به مقدار لازم
100 گرام / 55 کالری

سیر برای تزئین به مقدار لازم
100 گرم / 120 کالری

طرز تهیه:

*. بادنجان ها را پوست کنده و ورقه ورقه میکنیم، سپس نمک زده و میگذاریم آب تلخ خود را پس بدهد.

*. پیاز را چهار گوش ریز خرد کرده و در روغن پنج دقیقه تفت میدهیم، بعد از روی حرارت برداشته.

*. گوشت، نمک و مرج سیاه را اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم و در آخر رب رومی و جعفری خرد شده را میافزاییم.

*. بادنجان ها را شسته و خشک و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بادنجانهای آماده را با رویش و همچنان روی هم قرار داده.

*. مواد گوشتی را در وسطش قرار میدهیم و به صورت بقچه میپیچیم و با ماست تزئین میکنیم.

گوشت گوساله را تکه ای خرد کرده ویک پیاز درشت راسرخ کرده وبا گوشت تفت میدهیم کمی اب علاوه کرده با اضافه کردن نمک وزرد چوبه میگذاریم تا خوب بپزد،بادمجان را سرخ کرده و در یک ظرف مخصوص سرو میچینیم به گوشتهای پخته شده کمی رب اضافه کرده وقتی آبش کشیده شد روی بادمجان میریزیم رومی را پوست گرفته وسرخ میکنیم و روي آن میچینیم بعد بادمجان هارا به ترتیب روی بادمجان رومی بر میگردانیم و چند دقيقه در فر ميگذاريم بعد از بيرون آوردن از فر وسط آن کچالویی سرخ شده ریخته واطرافش را پر میکنیم.
برای تزیین یکدانه بادنجان رومی رویش هم درست کردم
نوش جان
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین