- شناسه کاربر
- 1062
- تاریخ ثبتنام
- 2021-10-16
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 162
- نوشتهها
- 884
- راهحلها
- 18
- پسندها
- 4,524
- امتیازها
- 421
- سن
- 20
- محل سکونت
- لاس و گاس
- وب سایت
- romanik.ir
آموزش تصویری طرز تهیه کشک بادمجان خانگی
مواد مورد نیاز کشک بادمجان
ابتدا مواد لازم بیان شده در زیر را آماده کنید تا به سراغ دستور تهیه اصلی کشک بادمجان برویم :مواد لازم برای کشک بادمجان
مواد لازم | مقدار لازم |
بادمجان | 1 کیلوگرم |
نمک | به میزان لازم |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | نصف قاشق مرباخوری |
نعنا خشک | 3 قاشق |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
سیر | 6 حبه |
گردوی آسیاب شده | 2 قاشق غذاخوری |
کشک | نصف پیمانه |
طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی
مرحله اول :آماده کردن بادمجان ها
ابتدا برای تهیه این غذای خوشمزه و عالی باید بادمجان ها را پوست بگیرید و بگذارید تا حدود نیم ساعت بادمجان ها درون آب و نمک بمانند.مرحله دوم :سرخ کردن بادمجان
سپس آن ها را با روغن سرخ کنید.1.جذب روغن کمتر بادمجان در هنگام سرخ کردن زمانی امکان پذیر است که از ابتدا بادمجان هایتان را پوست کنده و به صورت خرد در آوریدد و سپس مقداری نمک به آن اضافه نمایید تا آبی که در داخل بادمجان موجود می باشد تخلیه شود
در ادامه پیاز را بردارید پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در ماهیتابه به همراه مقداری روغن با حرارت متوسط قرار بدهید و بگذارید تا پیاز ها کاراملی رنگ شود
مرحله چهام :افزودن ادویه ها
بعد از اینکه پیاز ها کمی سرخ شدند زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا رنگ زردچوبه به خورد پیاز ها برودمرحله پنجم :له کردن بادمجان ها
بعد از اضافه کردن و تفت دادن زردچوبه و پیاز داغ زمان این است که بادمجان هایی را که سرخ کرده اید را با کمک گوشکوب له کنید.مرحله ششم :افزودن سیر
و به پیاز داغ هایتان اضافه کنید و هم بزنید و سیر را نیز به این مواد اضافه کنید و هم بزنیدمرحله هفتم :نعنا ها را اضافه کنید
در ادامه نعنا خشک ها را نیز به این مواد بیافزاید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.مرحله هشتم :اضافه کردن کشک
بعد از این که این مواد را با یکدیگر تفت دادید زمان افزودن کشک می باشد کشک را میتوانید بعد از آماده شدن نیز اضافه کنید این کار یک کار سلیقه ای می باشدبعد از افزودن کشک و هم زدن آن مزه کشک بادمجان ها را چک کنید
مرحله نهم :افزودن آب به مواد
و به اگر دلتان خواست می توانید مقداری نمک به آن بیافزایید بعد از این کار یک چهارم پیمانه آب را به کشک بادمجانتان بیافزایید و هم بزنید سپس درب آن را بگذارید تا حدود یک ربع با درب بسته و شلعه ملایم بپزد و نرم شود.بعد از گذشت 5 دقیقه به کشک بادمجانتان سر بزنید و گردو هایتان را به آن اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدهید حدود 7 دقیقه با شعله ملایم روی گاز بپزد2.چون کشک خودش شور است باید در ریختن نمک داخل کشک بادمجان احتیاط کنید تا غذا شور نشود.
مرحله نهایی :سرو کشک بادمجان
بعد از اتمام تایمتان کشک بادمجان آماده است می توانید آن را درون ظرفی بریزید و با استفاده از نعنا داغ کشک تزئین کنید.3.کشک بادمجان در صورتی که پخته شده باشد یعنی اینکه از مواد لازم خود مرکب شده باشد حاوی 190 تا 230 کیلو کالری می باشد
آخرین ویرایش:
نام موضوع : تهیه کشک بادمجان و میرزاقاسمی
دسته : آموزش آشپزی