. . .

آموزش تهیه کشک بادمجان و میرزاقاسمی

تالار آموزش آشپزی

BAD_GRIL

رفیق رمانیکی
مقام‌دار آزمایشی
ناظر
طراح
نام هنری
Kameliya
شناسه کاربر
1062
تاریخ ثبت‌نام
2021-10-16
آخرین بازدید
موضوعات
162
نوشته‌ها
884
راه‌حل‌ها
18
پسندها
4,524
امتیازها
421
سن
20
محل سکونت
لاس‌ و‌ گاس
وب سایت
romanik.ir

  • #1
کشک بادمجان

آموزش تصویری طرز تهیه کشک بادمجان خانگی


مواد مورد نیاز کشک بادمجان​

ابتدا مواد لازم بیان شده در زیر را آماده کنید تا به سراغ دستور تهیه اصلی کشک بادمجان برویم :
مواد لازم برای کشک بادمجان
مواد لازممقدار لازم
بادمجان1 کیلوگرم
نمکبه میزان لازم
زردچوبه1 قاشق غذاخوری
فلفل قرمزنصف قاشق مرباخوری
نعنا خشک3 قاشق
پیاز1 عدد بزرگ
سیر6 حبه
گردوی آسیاب شده2 قاشق غذاخوری
کشکنصف پیمانه

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی​

مرحله اول :آماده کردن بادمجان ها​

ابتدا برای تهیه این غذای خوشمزه و عالی باید بادمجان ها را پوست بگیرید و بگذارید تا حدود نیم ساعت بادمجان ها درون آب و نمک بمانند.
بادمجان پوست کنده

مرحله دوم :سرخ کردن بادمجان​

سپس آن ها را با روغن سرخ کنید.
سرخ کردن بادمجان 1.جذب روغن کمتر بادمجان در هنگام سرخ کردن زمانی امکان پذیر است که از ابتدا بادمجان هایتان را پوست کنده و به صورت خرد در آوریدد و سپس مقداری نمک به آن اضافه نمایید تا آبی که در داخل بادمجان موجود می باشد تخلیه شود
در ادامه پیاز را بردارید پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در ماهیتابه به همراه مقداری روغن با حرارت متوسط قرار بدهید و بگذارید تا پیاز ها کاراملی رنگ شود
سرخ کردن پیاز

مرحله چهام :افزودن ادویه ها​

بعد از اینکه پیاز ها کمی سرخ شدند زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا رنگ زردچوبه به خورد پیاز ها برود
ادویه و پیاز

مرحله پنجم :له کردن بادمجان ها​

بعد از اضافه کردن و تفت دادن زردچوبه و پیاز داغ زمان این است که بادمجان هایی را که سرخ کرده اید را با کمک گوشکوب له کنید.
له کردن بادمجان

مرحله ششم :افزودن سیر​

و به پیاز داغ هایتان اضافه کنید و هم بزنید و سیر را نیز به این مواد اضافه کنید و هم بزنید
بادمجان له شده

مرحله هفتم :نعنا ها را اضافه کنید​

در ادامه نعنا خشک ها را نیز به این مواد بیافزاید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
نعناع خشک

مرحله هشتم :اضافه کردن کشک​

بعد از این که این مواد را با یکدیگر تفت دادید زمان افزودن کشک می باشد کشک را میتوانید بعد از آماده شدن نیز اضافه کنید این کار یک کار سلیقه ای می باشد
کشک
بعد از افزودن کشک و هم زدن آن مزه کشک بادمجان ها را چک کنید
هم زدن کشک و بادمجان

مرحله نهم :افزودن آب به مواد​

و به اگر دلتان خواست می توانید مقداری نمک به آن بیافزایید بعد از این کار یک چهارم پیمانه آب را به کشک بادمجانتان بیافزایید و هم بزنید سپس درب آن را بگذارید تا حدود یک ربع با درب بسته و شلعه ملایم بپزد و نرم شود.
کشک و بادمجان
2.چون کشک خودش شور است باید در ریختن نمک داخل کشک بادمجان احتیاط کنید تا غذا شور نشود.
بعد از گذشت 5 دقیقه به کشک بادمجانتان سر بزنید و گردو هایتان را به آن اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدهید حدود 7 دقیقه با شعله ملایم روی گاز بپزد

مرحله نهایی :سرو کشک بادمجان​

بعد از اتمام تایمتان کشک بادمجان آماده است می توانید آن را درون ظرفی بریزید و با استفاده از نعنا داغ کشک تزئین کنید.
کشک بادمجان
3.کشک بادمجان در صورتی که پخته شده باشد یعنی اینکه از مواد لازم خود مرکب شده باشد حاوی 190 تا 230 کیلو کالری می باشد
 
آخرین ویرایش:

BAD_GRIL

رفیق رمانیکی
مقام‌دار آزمایشی
ناظر
طراح
نام هنری
Kameliya
شناسه کاربر
1062
تاریخ ثبت‌نام
2021-10-16
آخرین بازدید
موضوعات
162
نوشته‌ها
884
راه‌حل‌ها
18
پسندها
4,524
امتیازها
421
سن
20
محل سکونت
لاس‌ و‌ گاس
وب سایت
romanik.ir

  • #2

طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی رستورانی دونفره مجلسی رستورانها با گردو با کشک سنتی
میرزا قاسمی یکی از غذاهای اصیل و بسیار محبوب استان گیلان است که به دلیل طعم خوشمزه و خاصی که به خاطر بادمجان کباب شده دارد در تمام شهرهای ایران از محبوبیت بالایی برخوردار است.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان۶ عدد متوسط
گوجه فرنگی۲ عدد متوسط
تخم مرغ۲ عدد
سیر۴ حبه
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی

مرحله اول​

ابتدا باید بادمجان ها را کباب کنیم ، برای این منظور می توانیم از شعله اجاق گاز یا منقل زغال استفاده کنیم. ( در رستوران های سنتی رشت از زغال برای کباب کردن بادمجان ها استفاده می شود ) باید بادمجان ها را به خوبی کباب کنیم به حدی که پوست بادمجان ها به طور کامل بسوزد.
مرحله دوم
البته اگر طعم دودی بادمجان کبابی را دوست ندارید می توانید بادمجان ها را به صورت آبپز بپزید. پس از اینکه کباب کردن بادمجان ها به پایان رسید اجازه می دهیم کمی سرد شوند سپسپ پوست شان را به آرامی جدا می کنیم.
بادمجان ها را پس از اینکه پوست گرفتیم در یک کاسه بزرگ می ریزیم سپس آنها را با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم تا بافت شان از هم جدا شود. در ادامه بادمجان ها را کنار می گذاریم و گوجه فرنگی ها را اماده می کنیم.

مرحله چهارم​

گوجه فرنگی ها را به مدت ۵ دقیقه در یک قابلمه حاوی آب جوش قرار می دهیم تا پوست شان به راحتی جدا شود. پس از گذشت ۵ دقیقه گوجه فرنگی ها را از آب جوش خارج می کنیم و پس از اینکه کمی سرد شدند پوستا شان را به راحتی جدا می کنیم.
مرحله پنجم
یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیرها را رنده می کنیم و در روغن کمی تفت می دهیم تا نرم و سبک شوند ، در ادامه مقداری زردچوبه به سیر اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سیر با زردچوبه یکدست شود.

در این مرحله بادمجان ها را اضافه می کنیم و حدود ۲۰ دقیقه تفت می دهیم ، سپس گوجه فرنگی ها را به صورت خیلی ریز یا رنده شده به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا آب اضافی گوجه فرنگی ها تبخیر شود و میرزا قاسمی به روغن بیفتد.

مرحله هفتم​

اضافه کردن رب گوجه فرنگی به میرزا قاسمی اختیاری است اما اگر می خواهید میرزا قاسمی طعم و رنگ بهتری داشته باشد می توانید ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز در این مرحله به میرزا قاسمی اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شود.

مرحله هشتم​

در این مرحله مواد میرزا قاسمی را یک سمت تابه جمع می کنیم سپس تخم مرغ ها را در قسمت خالی تابه می شکنیم و پس از اینکه به خوبی پختند با دیگر مواد میرزا قاسمی مخلوط می کنیم تا کاملا با دیگر مواد یکدست شوند.
در آخر نمک و فلفل سیاه میرزا قاسمی را اندازه کنید و اجازه دهید کمی جا بیفتد. برای تزیین میرزا قاسمی می توانید یک عدد تخم مرغ را در یک تابه جداگانه در یک قالب گرد بپزید سپس بعد از اینکه میرزا قاسمی را در بشقاب کشیدید تخم مرغ نیمرو شده را روی میرزا قاسمی قرار دهید.

کباب کردن بادمجان​

اگر می خواهید بادمجان شما طعم دودی داشته باشد حتما بادمجان ها را روی زغال یا شعله اجاق گاز کباب کنید زیرا کباب کردن بادمجان ها در فر باعث می شود که بوی دودی نگیرند. رستوران های شمالی برای کباب بادمجان از منقل ذغال استفاده می کنند که طعم بسیار عالی به بادمجان می دهد.
درست است که محبوبیت میرزا قاسمی به دلیل طعم دودی بادمجان آن است ولی افرادی هم هستند که به همین دلیل دودی بودن طعم بادمجان میرزا قاسمی را نمی پسندند. افرادی که طعم دودی بادمجان را دوست ندارند می توانید از فر برای کباب کردن بادمجان ها استفاده کنند تا بوی دودی نداشته باشد.

استفاده از رب گوجه فرنگی​

بعصی آشپزها اضافه کردن رب گوجه فرنگی به میرزا قاسمی را کاری اشتباه می دانند زیرا بر این این باورند که اضافه کردن رب گوجه فرنگی طعم اصلی میرزا قاسمی را از بین می برد و باعث می شود میرزا قاسمی طعم رب گوجه فرنگی بگیرد.
البته من با این موضوع مخالف هستم چون رب گوجه فرنگی علاوه بر اینکه طعم بهتری به میرزا قاسمی می دهد باعث می شود میرزا قاسمی خوشرنگ تر نیز شود. شما هم در صورت تمایل می توانید رب گوجه فرنگی را از دستور بالا حذف کنید.

طرز تهیه میرزا قاسمی با گردو​

در برخی شهرها برای تزیین میرزا قاسمی از مغز گردو هم استفاده می شود ، در صورت تمایل می توانید برای تزیین و مجلسی تر کردن میرزا قاسیم خود پس از آنکه آنرا در ظرف مورد نظرتان کشیدید با چند عدد مغز گردو آنرا تزیین کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین