. . .

آموزش دسر هلو

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1
• آب ۱/۳ پیمانه
• پودر ژلاتین ۴ قاشق چای خوری
• هلو شیر ین و پوره شده ۱ پیمانه
• ع×ر×ق بهار نارنج ۳ قاشق سوپ خوری
• شکر دانه ریز ۴ قاشق سوپ خوری
• خامه‏ شیرین شده ۳/۴ پیمانه
رنگ غذا (نارنجی) چند قطره

۱- آب سرد را در کاسه ای ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا اسفنجی شود سپس به روش بن ماری آن را حل کنید .
۲- هلوی پوره شده را با شکر ، ع×ر×ق بهار نارنج مخلوط کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود ، سپس ژلاتین از دما افتاده را کم کم و به تدریج به مایه اضافخ و مرتب هم بزنید .
۳- خامه شیرین شده را بزنید تا کمی فرم بگیرد و از حالت اولیه درآید سپس با مایه فوق طوری بیامیزید که پف خامه نخوابد ، مایه را در قالب کمی چرب شده ریخته و برای 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد .🍑🧡
 
نام موضوع : دسر هلو دسته : آموزش آشپزی

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
56

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین