Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
• آب ۱/۳ پیمانه
• پودر ژلاتین ۴ قاشق چای خوری
• هلو شیر ین و پوره شده ۱ پیمانه
• ع×ر×ق بهار نارنج ۳ قاشق سوپ خوری
• شکر دانه ریز ۴ قاشق سوپ خوری
• خامه شیرین شده ۳/۴ پیمانه
• رنگ غذا (نارنجی) چند قطره
۱- آب سرد را در کاسه ای ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا اسفنجی شود سپس به روش بن ماری آن را حل کنید .
۲- هلوی پوره شده را با شکر ، ع×ر×ق بهار نارنج مخلوط کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود ، سپس ژلاتین از دما افتاده را کم کم و به تدریج به مایه اضافخ و مرتب هم بزنید .
۳- خامه شیرین شده را بزنید تا کمی فرم بگیرد و از حالت اولیه درآید سپس با مایه فوق طوری بیامیزید که پف خامه نخوابد ، مایه را در قالب کمی چرب شده ریخته و برای 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد .🍑🧡
• پودر ژلاتین ۴ قاشق چای خوری
• هلو شیر ین و پوره شده ۱ پیمانه
• ع×ر×ق بهار نارنج ۳ قاشق سوپ خوری
• شکر دانه ریز ۴ قاشق سوپ خوری
• خامه شیرین شده ۳/۴ پیمانه
• رنگ غذا (نارنجی) چند قطره
۱- آب سرد را در کاسه ای ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا اسفنجی شود سپس به روش بن ماری آن را حل کنید .
۲- هلوی پوره شده را با شکر ، ع×ر×ق بهار نارنج مخلوط کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود ، سپس ژلاتین از دما افتاده را کم کم و به تدریج به مایه اضافخ و مرتب هم بزنید .
۳- خامه شیرین شده را بزنید تا کمی فرم بگیرد و از حالت اولیه درآید سپس با مایه فوق طوری بیامیزید که پف خامه نخوابد ، مایه را در قالب کمی چرب شده ریخته و برای 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد .🍑🧡
نام موضوع : دسر هلو
دسته : آموزش آشپزی