- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- پودر پسته 1 پیمانه
- پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری
- شیر 1 لیتر
- شیر عسلی 1 قوطی
- شکر 1/2 پیمانه
- وانیل 1/2 قاشق چای خوری
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- خامه 1 پاکت
- رنگ خوراکی سبز به میزان لازم
در این مرحله پودر ژلاتین را در نصف لیوان آب سرد بریزید. سپس با استفاده از روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) پودر ژلاتین را به خوبی در آب حل کنید و بعد آن را کنار بگذارید.
حالا شیر و شیر عسلی را با هم مخلوط کنید و روی شعله متوسط مدام هم بزنید تا به مرحله جوشیدن برسند. سپس کمی از ترکیب شیر و شیر عسلی را داخل مایه تخم مرغی بریزید تا مایه تخم مرغی بریده بریده نشود. کمی که مخلوط شدند تمام مایه تخم مرغی را داخل ترکیب شیر و شیر عسلی بریزید و مدام و خیلی سریع برای مدت 2 دقیقه هم بزنید. سپس مواد را از روی گاز بردارید و پودر ژلاتین حل شده را نیز به آن ها اضافه کنید و در حد ترکیب شدن مواد با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه متوسط خامه، پودر پسته و چند قطره رنگ خوراکی ژله ای سبز رنگ را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط خامه و پودر پسته را نیز به مخلوطی که در مرحله قبل درست کردید و اکنون خنک شده و به دمای محیط رسیده است، اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
قالب مورد نظر خود را کمی چرب کنید. سپس مواد دسر پسته ای را داخل قالب بریزید و برای حداقل 8 ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی ببندد. بعد از گذشت مدت زمان گفته شده، قالب را از یخچال خارج کنید. به کمک یک چاقو به آرامی دسر را از کناره های قالب جدا کنید. سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با پودر پسته تزیین کنید.
نام موضوع : طرز تهیه دسر پستهای
دسته : آموزش آشپزی