- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- برای رولت سوییسی:
- تخم مرغ بزرگ 4 عدد
- شکر آسیاب شده 170 گرم
- روغن 1 قاشق غذاخوری
- باترمیلک 2 قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل 1 یا 2 قاشق چایخوری
- آرد شیرینی پزی 110 گرم
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- مواد میانی رولت سوییسی:
- مربای تمشک 1 پیمانه
- مواد میانی دسر شارلوت:
- ورقه ژلاتین 6 عدد
- پوره تمشک 1 و 1/4 پیمانه
- آب لیموی تازه 1/2 پیمانه
- پنیر خامه ای 340 گرم
- خامه فرم گرفته 1 پیمانه
- پودر شکر 1 پیمانه
- کمی پودر شکر برای تزیین
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را بشکنید. به کمک همزن برقی به مدت 5 دقیقه تخم مرغ ها را بهم بزنید. حالا در یک کاسه به اندازه متوسط، آرد شیرینی پزی، نمک و بیکینگ پودر را الک کنید.
همان طور که تخم مرغ ها با همزن برقی در حال مخلوط شدن هستند، به آرامی شکر را اضافه کرده و سه دقیقه ی دیگر مخلوط را بهم بزنید. سپس روغن، باترمیلک و اسانس وانیل را در کاسه ریخته و تا حدی به هم زدن ادامه دهید که مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
حالا همزن برقی را خاموش کنید. نصف مخلوط آرد را در کاسه بریزید. از یک کفگیر یا قاشق بزرگ کمک بگیرید و مواد را تا حدی بهم بزنید که آرد به خوبی به خورد آن برود و دیگر دیده نشود. مابقی مخلوط آرد را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. دقت داشته باشید که حجم خمیر حفظ شود. نباید خمیر شما پف و تورم داشته باشد. سپس خمیر کیک را به کمک کفگیر به قالب کیکی که آماده کرده اید منتقل کنید. کیک باید به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر بپزد.
در این مرحله از تهیه رولت های دسر شارلوت در همین حین که کیک در فر قرار دارد، یک دستمال پارچه ای تمیز پهن کنید و روی آن پودر شکر بپاشید. پس از گذشت 12 دقیقه وضعیت کیک را چک کنید. کیک وقتی پخته است که راحت از قالب جدا شود و رنگ آن طلایی شده باشد.
وقتی کیک آماده شد، به سرعت قالب را بچرخانید تا کیک روی دستمال شکری که آماده کرده اید بیافتد. فورا کاغذ روغنی را از کیک جدا کنید. حالا کیک را به کمک دستمال پارچه ای به طور کامل رول نمایید. رول باید تا حد امکان محکم باشد.
کیک رول شده را روی خنک کننده قرار دهید. اجازه دهید کیک به طور کامل خنک شود. سپس با احتیاط رول آن را باز کنید. بگذارید ابتدا و انتهای کیک کمی حلقه ای شکل باشد.
حالا مربای تمشک را داخل کیک پخش کنید. سپس به آرامی اما محکم کیک را دوباره رول کنید. حالا با یک چاقوی تیز رولت سوییسی را به برش هایی به اندازه یک و نیم الی سه سانتی متری تقسیم کنید.
یک کاسه به حجم 3 یا 4 لیتری بردارید. داخل کاسه را با کیسه ی پلاستیکی بپوشانید به طوری که لبه های پلاستیک از کاسه بیرون باشد. حالا رولت های سوییسی را کنار هم در کاسه بچینید طوری که تمام کف و لبه های کاسه به طور کامل با رولت پوشیده شود. سپس ظرف را در کناری قرار دهید.
نام موضوع : طرز تهیه دسر شارلوت
دسته : آموزش آشپزی