. . .

آموزش پیتزا مخلوط خانگی+نکات تهیه

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


موادلازم:

گوشت چرخ کرده 200گرام
مرچ دلمه ای 1عدد
رب بادمجان رومی 3قاشق غذاخوری
قارچ 200گرام
پیاز 1عدد
کالباس 200گرام
پنیرپیتزا به مقدازلازم
نمک مرچ پودر اویشن به مقدار دلخواه

👈واژه ها:
@کالباس: مخلوطی از گوشت و چربی و حبوبات چرخ کرده و پخته شده که بیشتر به صورت سرد مصرف می‌شود.
@آویشن: گیاهی است معطر و صحرایی با گل‌های سفید و برگ‌های کوچک شبیه نعناع. آویشم، آویشه، آویشنه یا آوشن هم گویند.


طرزتهیه:
پیاز را خرد کنید و درون ماهیتابه با مقداری روغن تفت بدهید تا نرم شود سپس گوشت، نمک، مرچ و پودر اویشن را به ان اضافه کرده و باحرارت ملایم تفت میدهیم! پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد 1 قاشق رب بادنجان رومی اضافه نموده ودوباره تفت میدهیم وپس از 5دقیقه از روی حرارت اجاق برمیداریم!


کالباس را مکعبی خرد کنید پیاز را حلقه ای خرد کنید مرچ دلمه ای را ریز کرده مقداری زیتون هم ریز کنید!


خمیر پیتزا را نازک پهن کنید 2قاشق رب بادنجان رومی را تفت داده تا بوی خامی ندهد سپس با قلمو روی خمیر پیتزا پخش کنید ومقداری پنیر بریزید وتمامی موادی راکه خرد کرده بودید(کالباس پیاز و...)به همراه مایه گوشتی روی خمیر بچینید ودر انتها با لایه کاملی از پنیر پیتزا پوشش دهید و روی ان زیتون بریزید و اجازه دهید پیتزای شما 200دقیقه بماند تا خمیر استراحت کند ودر زمان پخت خوب ترد وبرشته شود.

پیتزا را به مدت 15الی 20 دقیقه در طبقه وسط فر میگذاریم البته فر را باید از قبل در دمای 180 درجه گرم کنید!

در صورتیکه میخواهید روی پیتزای شما طلایی شود گریل بالا را روشن کنید و مواظب باشد پنیر پیتزایتان نسوزد! پیتزایتان را باسس دلخواه سرو نمایید

نکات تکمیلی در مورد:

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقهمیباشد.
را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد.
 

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین