Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 468
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
برای تهیه ی کباب تابه ای یکدانه پیاز کلان را رنده میکنیم (اگر مقدار گوشت زیاد بود پیازش را زیادتر کنید )و آبش را خوب میگیریم وبا گوشت چرخ کرده (که چربی نداشته باشه خوبتر است) نمک و مرج و زرد چوبه و ادویه کاری هم علاوه میکنیم و خوب ورز میدیم اگر یکساعت داخل یخچال بمانمیش، استراحت کنه بسیار خوب است بعد داخل تابه کمی روغن میریزیم و مواد را در کف تابه پهن میکنیم بسیار نازک نباشه چون جمع میشه و بد رقم میشه بسیار هم قطور نباشه چون سخت میشه با حرارت کم میگزاریم کمی بپزه و خودش را بگیره در این فاصله یک یا دو عدد رومی را رنده میکنیم و روی کباب تابه ای مان میریزیم اگر رومی ها بیرنگ بودن کمی هم رب علاوه کنید، میتوانید هیچ رومی نیندازید و فقط رب را با آب مخلوط کنید ، بعد اجازه بدهید با حرارت کم بپزه تا آب رومی ها کشیده شه یک طرف که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگه کباب ها هم سرخ شه من کمی هم زعفران دمکرده ریختم، برای اینکه کباب ها یکشکل و یک اندازه شه مواد را داخل کیسه فریزر ریختم و کاملا یک قسم پخش کردم. بعد از روی کیسه با دست یا هر وسیله ای که راحت بودین گوشت را به اندازه های دلخواه تقسیم کنید بعد یک ساعت داخل فریزر بگزارید تا به همون حالت یخ بزنه، بعد به همان شکل یخ زده داخل تابه بگزارید.
نام موضوع : کباب تابه ای
دسته : آموزش آشپزی