. . .

آموزش کباب تابه ای (چپلی کباب)

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

⁠⁣
++مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: 250 گرام،
پیاز رنده شده: 1 عدد،
نمک، مرچ، زرد چوبه: به میزان لازم.

👌طرز تهیه:

همه مواد را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کرده ورز میدهیم و بعد از مواد مقداری برداشته و به سیخ های کوچک فلزی میزنیم. و بعد سیخ ها را حدود نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا شکلش را حفظ کند.
بعد داخل تابه قرار داده چند دقیقه درب تابه را میزاریم تا پخته بشود. وقتی آبش کشیده شد درب تابه را برمیداریم تا خوب سرخ بشود، کبابها را با برنج دمپخت یا با نان نوش جان کنید.

*اگر حرارت خیلی کم باشد گوشت باز، باز میشود، و اگر خیلی زیاد باشد مغز پخت نمیشود و فقط روی کبابها سرخ میشود. پس باید با حرارت ملایم پخته بشود و وقتی تمام آب تبخیر شد بعد از اینکه درب تابه را برداشتیم حرارت را کمی بیشتر کنیم تا دو طرف کباب سرخ بشود.

نوش جان❤
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین