Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 466
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
اطرز تهیه
اول از همه انجیر های را میشوریم و میگزاریم خشک بشود.
بعد داخل یک دیگ آب و شکر میریزیم.
میزان شکر بسته به سلیقه، شیرینی انجیر و مدت نگهداریتان داره. معمولا خود انجیر شیرین است که در این صورت مقدار شکر و انجیر برابر باشد که باز اگر میخواهید مدت بیشتری نگهداری کنید و ماندگاریش برود بالا میزان شکر تا یک ونیم برابر انجیر باشد. من تقریبا برای نیم کیلو انجیر، 600 تا 700 گرام شکرو 4 تا گیلاس آب استفاده کردم.
شکر و آب را داخل دیگ ریختم و گذاشتم 10 دقیقه تا یک ربع جوش بخورد در انتها مقداری زعفران و گلاب ریختم و انجیر ها را اضافه کردم و وقتی جوش امد، سرش را با دمکنی پوشاندم و گذاشتم با شعله کم 2.3 ساعتی بماند و بعد زیرش را خاموش کردم و برایش به اندازه یک قاشق مرباخوری کوچیک آبلیمو اضافه کردم.(اضافه کردن آبلیمو باعث شکرک نزدن مربا با میوه شیرین در طولانی مدت میشود )
بعد از خاموش کردن شعله میگذاریم تقریبا چند ساعتی مربا بماند و سرد بشود تا ببینیم شهدش غلیظ هست یا نه.(غلیظ بودن شهد هم باعث ماندگاری بالا میشود) اگه رقیق بود چند دقیقه ای میگزاریم بجوشد.
.
🍃نکات
👈پخت مربا مخصوصا ناک و انجیر داخل ظروف مسی عالی میشود. پیشنهاد میکنم اگر ظروف مسی دارید حتما استفاده کنید.
👈میتوانید همراه گلاب و زعفران، چند عدد هل هم اضافه کنید.
👈برای مربا از میوه های رسیده ولی سالم و بدون کرم خوردگی استفاده کنید.
نام موضوع : مربا انجیر
دسته : آموزش آشپزی