. . .

آموزش قابلی پلو زعفرانی

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
468
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


مواد لازم
برنج: ۳ پیمانه
گوشت گوساله : ۱ کیلو
زردک : ۳ عدد خلال شده
کشمش : نیم پیمانه
پیاز : یک عدد متوسط
روغن: یک پیمانه
نمک : مقدار لازم
زیره : مقدار لازم
زعفران : نیم قاشق چای خوری
طرز تهیه
در ابتدا گوشت را کمی در روغن سرخ میکنیم بعدا پیاز را که نگینی ریزه کدیم اضافه میکنیم تا کمی پیاز رنگ خود را تغییر دهد ،مقدار لازم نمک و مقداری آب اضافه میکنیم و 30 دقیقه بخار میدهم که خوب پخته شود ..
بعدا در یک قابلمه کشمش و زردک را سرخ میکنیم و در یک ظرف میگریم وقتی دم دادن برنج ازش استفاده میکنیم ، زمانیکه گوشت آماده شد در آب گوشت آماده شده برنج که یک ساعت قبل خیس شده بود را اضافه میکنیم تا برنج پخته و به حالت دم شدن برسد مقداری از زعفران را در کف دست خود پودر میکنیم و کم کم بالای برنج اضافه نموده با قاشق برنج را هم میزنیم که زعفران به طور یکسان با برنج مخلوط شود و به برنج رنگ دهد بعدا برای خوشبو کردن زیره را اضافه کنید برای 20 یا 30 به حرارت پایین بگذارد تا برنج دم بگیرد وقتی آماده شد با کشمش و زردک که قبلا سرخ شده بود تزئینات کنید
 

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین