فاطره
مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
انجمندار
مدیر
تیم تبلیغات
ناظر
منتقد
کپیست
طراح
تدوینگر
گوینده
هنرجو
- نام هنری
- فاطره
- آزمایشی
- منتقد
- مقام خاص
- مبلغیار
- مدیر
- هنرجویان
- شناسه کاربر
- 5955
- تاریخ ثبتنام
- 2023-07-21
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 671
- نوشتهها
- 1,790
- راهحلها
- 33
- پسندها
- 4,112
- امتیازها
- 590
فیلم آموزش
#عدس_پلو با عدس خام!😳
دیدی عدس پلوهای نذری یه طعم خاص و خوشمزه ای دارن؟ 😋
امروز با همون روش براتون پختم🤌🏻
کافیه یبار به این روش امتحان کنی، مطمئنم مشتری میشی 😅
نکته ی اصلیش اینه که فقط بزارین عدس ۱۲ ساعت خیس بخوره! همین😊
خب چی میخوایم🤔
برنج: دو پیمانه 🍚
عدس: یک و نیم پیمانه 🍛
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم🥩
پیاز: یک عدد بزرگ 🧅
ادویه: زردچوبه/فلفل سیاه/دارچین/نمک 🧂
آب جوش: یک فنجون
زعفران دمکرده: به مقدار کافی🥄
سیب زمینی متوسط: یک عدد 🥔
کشمش پلویی: به مقدار کافی
کره حیوانی: به مقدار کافی 🧈
طرز تهیه:
پیاز هارو نگینی خرد میکنیم و تو مقداری روغن مایع یا جامد تفت میدیم، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و نمک رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم، گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا تغییر رنگ بده، بعدش یک فنجون آب جوشیده شده اضافه میکنیم و درشو میزاریم تا گوشت با حرارت کم بپزه. بعد از پخته شدن گوشت، بهش زعفران دمکرده اضافه میکنیم.
برنج رو تو آب جوشیده شده همراه با نمک میریزیم و بعد عدس هایی که ۱۲ ساعت خیس خوردن رو اضافه میکنیم و بعد آبکش میکنیم. حالا کف قابلمه رو روغن مایع میریزیم و کمی زعفران دمکرده، سیب زمینی های ورقه شده رو کف قابلمه میچینیم، بعدش ترکیب برنج و عدس رو اضافه میکنیم، داخل برنج چوب دارچین میزاریم و درشو همراه با دمکنی میزاریم و اجازه میدیم با حرارت کم بمدت ۱ ساعت دم بکشه.
در آخر هم میتونید از کره حیوانی برای روی برنج استفاده کنید. موقع سرو با کشمش و پیاز داغ تزئین کنید. 👌🏻😍
❥ 🏡🌿✾•────────────────•
#عدس_پلو با عدس خام!😳
دیدی عدس پلوهای نذری یه طعم خاص و خوشمزه ای دارن؟ 😋
امروز با همون روش براتون پختم🤌🏻
کافیه یبار به این روش امتحان کنی، مطمئنم مشتری میشی 😅
نکته ی اصلیش اینه که فقط بزارین عدس ۱۲ ساعت خیس بخوره! همین😊
خب چی میخوایم🤔
برنج: دو پیمانه 🍚
عدس: یک و نیم پیمانه 🍛
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم🥩
پیاز: یک عدد بزرگ 🧅
ادویه: زردچوبه/فلفل سیاه/دارچین/نمک 🧂
آب جوش: یک فنجون
زعفران دمکرده: به مقدار کافی🥄
سیب زمینی متوسط: یک عدد 🥔
کشمش پلویی: به مقدار کافی
کره حیوانی: به مقدار کافی 🧈
طرز تهیه:
پیاز هارو نگینی خرد میکنیم و تو مقداری روغن مایع یا جامد تفت میدیم، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و نمک رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم، گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا تغییر رنگ بده، بعدش یک فنجون آب جوشیده شده اضافه میکنیم و درشو میزاریم تا گوشت با حرارت کم بپزه. بعد از پخته شدن گوشت، بهش زعفران دمکرده اضافه میکنیم.
برنج رو تو آب جوشیده شده همراه با نمک میریزیم و بعد عدس هایی که ۱۲ ساعت خیس خوردن رو اضافه میکنیم و بعد آبکش میکنیم. حالا کف قابلمه رو روغن مایع میریزیم و کمی زعفران دمکرده، سیب زمینی های ورقه شده رو کف قابلمه میچینیم، بعدش ترکیب برنج و عدس رو اضافه میکنیم، داخل برنج چوب دارچین میزاریم و درشو همراه با دمکنی میزاریم و اجازه میدیم با حرارت کم بمدت ۱ ساعت دم بکشه.
در آخر هم میتونید از کره حیوانی برای روی برنج استفاده کنید. موقع سرو با کشمش و پیاز داغ تزئین کنید. 👌🏻😍
❥ 🏡🌿✾•────────────────•
نام موضوع : عدس پلو
دسته : آموزش آشپزی