. . .

آموزش قابلی اوزبیکی

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
466
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


مواد لازیم:

👈گوشت گوسفند یا گوساله
👈روغن زغیر یا کنچد عادی هر کدام دوست دارید.
👈پیاز، نمک، هل چایو هل دیگ، زیره، خلال زردک، کشمش پلوی، شکر و برنج به مقدار لاز

👌برنج باید بین دو تا شش ساعت با آب نسبتا گرم تر شود.

طرز تهیه:

پیاز و گوشت را در روغن سرخ، بعدا یک قاشق چای خوری هیل و زیره میده شده، نمک به مقدار لازیم، و یک قاشق بوره اضافه میکنیم،
و در آب جوش به حرارت میگذاریم تا گوشت خود را نرم کند وقتی گوشت خود را 90 فیصد نرم کرد خلال زردک و کشمش را میندازیم و به مدت 5 دقیقه جوش میدهیم بعدا برنج را اضافه و جوش میدهیم وقتی برنج پخته شد هیل و زیره میده شده را نیز میندازیم مدت نیم الی یک ساعت به دم خوردن میگذاریم.
آماده و نوش جان تان
 
نام موضوع : قابلی اوزبیکی دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین