Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 466
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
مواد لازیم:
👈گوشت گوسفند یا گوساله
👈روغن زغیر یا کنچد عادی هر کدام دوست دارید.
👈پیاز، نمک، هل چایو هل دیگ، زیره، خلال زردک، کشمش پلوی، شکر و برنج به مقدار لاز
👌برنج باید بین دو تا شش ساعت با آب نسبتا گرم تر شود.
طرز تهیه:
پیاز و گوشت را در روغن سرخ، بعدا یک قاشق چای خوری هیل و زیره میده شده، نمک به مقدار لازیم، و یک قاشق بوره اضافه میکنیم،
و در آب جوش به حرارت میگذاریم تا گوشت خود را نرم کند وقتی گوشت خود را 90 فیصد نرم کرد خلال زردک و کشمش را میندازیم و به مدت 5 دقیقه جوش میدهیم بعدا برنج را اضافه و جوش میدهیم وقتی برنج پخته شد هیل و زیره میده شده را نیز میندازیم مدت نیم الی یک ساعت به دم خوردن میگذاریم.
آماده و نوش جان تان
نام موضوع : قابلی اوزبیکی
دسته : آموزش آشپزی