. . .

آموزش آلبالو پلو با مرغ

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


موادلازم؛
-برنج 4 گیلاس
-آلبالو نیم کیلو
-شکر 250 گرام
-سینه مرغ دوتا بزرگ
-پیاز 1دانه
-روغن و زعفران به مقدار لازم
-خلال پسته برای تزئین

برنج را از قبل با آب و نمک تر کنید و اجازه بدهید یک ساعتی داخل آب نمک بماند، برای هر گیلاس برنج یک قاشق غذاخوری نمک به آبش علاوه میکنیم، آلبالوها را بشوئید و هسته آنها را بگیرید و شکر را روی آنها ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید و ده دقیقه با هم بجوشند اگر دوست داشتین مقدار شکر را بسته به میل خودتان میتوانید کم یا زیاد کنید.
ده دقیقه بعد از به جوش آمدن آلبالوها آنها را از روی حرارت برداشته تا رنگشان تیره نشود از صافی تیر کنید و شربتش را دوباره روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و غلیظ شود.
سینه ی مرغ را تکه تکه کرده یک عدد پیاز را داخلش رنده میکنیم و با مقدار کمی روغن و نمک تفت میدهیم وقتی کامل تفت خورد مقداری زعفران را با نصف پیاله آب، آبدار کرده و به تکه های مرغ اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم و درب دیگ را میبندیم تا مرغ مغز پخت شود و آب آن تمام شود.
برنج را با آب جوش پخته و آبکش میکنیم و ته(زیر) دیگ کمی روغن میریزیم و بسته به میل خودمان کچالو یا نان لواشه قرار میدهیم بعد لایه لایه برنج و آلبالوهایی که از صافی تیر شده و تکه های گوشت مرغ پخته قرار میدهیم و مقدار کمی روغن رویش میریزیم و یکی دو قاشق از شربت آلبالوها رویش میریزیم و دمکنی را میگذاریم تا دم بکشد، بهتره مقداری از آلبالوها و گوشت مرغ را برای تزئین بگذاریم، در آخر آلبالوپلو را در بشقاب کشیده و با برنج زعفرانی و برنجی که با شربت آلبالوها صورتی شده و تکه های مرغ و خلال پسته که در یک قاشق روغن تفت داده شده تزئین میکنیم.
البته میشه آلبالو پلو را به جای مرغ با گوشت ریزه ریزه هم بپزیم!
 

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین