. . .

آموزش طرز تهیه کاپ کیک کدو حلوایی و زنجبیل

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,518
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • آرد شیرینی‌پزی: دو پیمانه
  • جوش‌شیرین: دو قاشق چای‌خوری
  • نمک یک‌چهارم: قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: یک قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • میوه خشک یا چیپس زنجبیل: یک‌سوم پیمانه
  • کره (به دمای اتاق رسیده): یک پیمانه
  • شکر سفید: یک پیمانه
  • شکر قهوه‌ای: یک پیمانه
  • تخم‌مرغ (به دمای اتاق رسیده): چهار عدد
  • عصاره وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • پوره کدو‌حلوایی: ۴۲۵ گرم
  • پودر پودینگ کاراملی یا تافی آماده: نصف پیمانه
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,518
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. این رسپی حدوداً ۲۴ عدد کاپ کیک به شما می‌دهد پس اگر قالب کاپ کیک دارید کمی آن را با کره چرب کنید و اگر از کاغذ آماده‌ی کاپ کیک استفاده می‌کنید، ۲۴ عدد از آن را جدا کنید.

یک‌کاسه‌ی بزرگ بردارید و آرد، پودینگ تافی، جوش‌شیرین، نمک، پودر دارچین، پودر زنجبیل، پودر میخک و چیپس زنجبیل را داخل آن بریزید و با لیسک یا قاشق مرباخوری مخلوط‌کنید و کاسه را کنار بگذارید.
شکر سفید، شکر قهوه‌ای و کره‌ی آب‌شده را باهمزن برقی بزنید تا یکدست و لطیف شوند. رنگ مخلوط به‌طور قابل‌ملاحظه‌ای بعد از زده شدن، روشن می‌شود.

تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم‌مرغ، آن را با سایر مواد هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. همراه آخرین تخم‌مرغ عصاره‌ی وانیل و پوره‌ی کدو‌حلوایی را اضافه کنید. مواد را داخل کاسه‌ی آرد بریزید و آن‌ها را فقط در حدی هم بزنید که مواد باهم ترکیب شوند.

به‌اندازه‌ی یک قاشق سر پر (یک اسکوپ بستنی) از خمیر را وسط قالب کاپ کیک بریزید تا تمام قالب‌ها پر شوند. قالب‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. وقتی کاپ کیک‌ها کامل بپزند رنگ آن‌ها قهوه‌ای مایل به طلایی می‌شود و اگر آرام آن‌ها را با نوک انگشت فشار دهید بدون اینکه به انگشتتان بچسبند به حالت اولیه‌شان برمی‌گردند.

اجازه بدهید کاپ کیک‌ها به مدت ده دقیقه خنک شوند سپس آن‌ها را از قالب بیرون بیاورید. پس‌ازاینکه کاپ کیک‌ها کاملاً سرد شدند، روی آن‌ها را با خامه‌ی زده‌شده تزئین کنید. در آخر می‌توانید روی هر کاپ کیک یک چیپس زنجبیل قرار دهید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین