. . .

آموزش طرز تهیه کاپ کیک رنگین کمان

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • لیوان آرد: 250 گرم
  • شکر: 100گرم
  • تخم‌مرغ: دو عدد
  • ماست یا شیر: یک لیوان
  • جوش‌شیرین و بیکینگ‌پودر: یک چهارم قاشق چای خوری
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • روغن: یک دوم لیوان (60 گرم کره آب شده)
  • رنگ‌های رنگین‌کمان: به مقدار لازم
  • خامه قنادی فرم گرفته: به میزان لازم
ابتدا تخم‌مرغ و شکر و وانیل خوب هم می‌زنیم تا پفکی کرم‌رنگ به شود بعد روغن اضافه‌شده هم می‌زنیم.
سپس جوش و بکینگ پودر با ماست مخلوط شده و سپس به مواد اضافه می‌کنیم در حد مخلوط شدن هم می‌زنیم بعد آرد الک شده به مواد اضافه و مخلوط می‌کنیم مواد و به شش قسمت تقسیم می‌کنیم و هرکدام را یک رنگ می‌کنیم.

داخل قالب کاپ کیک کاغذ گذاشته از مواد هرکدام یک قاشق مرباخوری به ترتیب بنفش آبی سبز زرد نارنجی قرمز و یا بلعکس می‌ریزیم و در فر 180 درجه طبقه وسط به مدت 25 تا 30 دقیقه می‌گذاریم با خلال‌دندان امتحان کنید آماده بود از فر خارج کرده اجازه می‌دهیم سرد به شود.

خامه قنادی را 5 دقیقه با دور تند می‌زنیم تا فرم بگیرد سپس اطراف قیف از هر رنگ چند قطره می‌ریزیم و با خامه پر می‌کنیم و کاپ کیک‌ها را به‌دلخواه تزیین می‌کنیم.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین