- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- خرما بدون هسته: 400 گرم
- آب: سهچهارم لیوان
- قهوه فوری: دو قاشق غذاخوری
- جوششیرین: یک قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
- کره پاستوریزه: 75 گرم
- آرد: یک و یکچهارم پیمانه
- وانیل: یک قاشق چایخوری
- تخممرغ: دو عدد
پساز اینکه ترکیب خرما، آب و قهوه باهم حل شدند ترکیبی که روی حرارت گذاشته بودید را به یککاسه منتقل کنید سپس کره پاستوریزه و جوششیرین را به آنها اضافه کنید و آنها را با لیسک باهم، هم بزنید. بعد از چند دقیقه که خرماها کمی خنک شدند تخممرغها را دانهدانه به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
آرد و بیکینگپودر را باهم ترکیب کنید سپس آنها را نیز به بقیه مواد کاپ کیک اضافه کنید. مخلوط را باهمزن هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. قالبهایتان را کمی چرب کنید یا کف آن را با آرد بپوشانید؛ سپس مواد را داخل قالبها بریزید و آن را به مدت نیم ساعت داخل فری با درجه حرارت ۱۶۰ قرار دهید.
بهتر است قالب را در طبقه وسط بگذارید. با یک خلال چوبی میزان پخت کیکتان را بسنجید و هر وقت هیچ مادهای به خلال نچسبید کیکتان را از فر خارج کنید. مدتزمان انتظار برای پخت کاپ کیکهای شما حدوداً 30 دقیقه است. سپس کاپ کیکها را از قالب خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند روی کیکها را با ترافل و سس شکلات تزیین کنید.
نام موضوع : طرز تهیه کاپ کیک خرما
دسته : آموزش آشپزی