. . .

آموزش طرز تهیه کاپ کیک خرما

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • خرما بدون هسته: 400 گرم
  • آب: سه‌چهارم لیوان
  • قهوه فوری: دو قاشق غذاخوری
  • جوش‌شیرین: یک قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر: دو قاشق چای‌خوری
  • کره پاستوریزه: 75 گرم
  • آرد: یک و یک‌چهارم پیمانه
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: دو عدد
برای تهیه کاپ کیک با خرما لازم است پوست و هسته خرماها را جدا کنید و گوشت آن را با قهوه فوری و آب مخلوط‌کنید و آن‌ها را روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر خرماهایی که انتخاب کرده‌اید سفت هستند کمی آب بیشتری به آن‌ها اضافه کنید و حرارت را کاهش دهید تا خرماها کاملاً نرم شوند.

پس‌از اینکه ترکیب خرما، آب و قهوه باهم حل شدند ترکیبی که روی حرارت گذاشته بودید را به یک‌کاسه منتقل کنید سپس کره پاستوریزه و جوش‌شیرین را به آن‌ها اضافه کنید و آن‌ها را با لیسک باهم، هم بزنید. بعد از چند دقیقه که خرماها کمی خنک شدند تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید.

آرد و بیکینگ‌پودر را باهم ترکیب کنید سپس آن‌ها را نیز به بقیه مواد کاپ کیک اضافه کنید. مخلوط را باهمزن هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. قالب‌هایتان را کمی چرب کنید یا کف آن را با آرد بپوشانید؛ سپس مواد را داخل قالب‌ها بریزید و آن را به مدت نیم ساعت داخل فری با درجه حرارت ۱۶۰ قرار دهید.

بهتر است قالب را در طبقه وسط بگذارید. با یک خلال چوبی میزان پخت کیکتان را بسنجید و هر وقت هیچ ماده‌ای به خلال نچسبید کیکتان را از فر خارج کنید. مدت‌زمان انتظار برای پخت کاپ کیک‌های شما حدوداً 30 دقیقه است. سپس کاپ کیک‌ها را از قالب خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند روی کیک‌ها را با ترافل و سس شکلات تزیین کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین