. . .

آموزش طرز تهیه ژله نارگیل و بلوبری

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
لایه آبی ژله نارگیل و بلوبری
آب:۱ و ۱/۴ پیمانه
ژله بلوبری: یک بسته
شیر نارگیل: ۱ و ½ پیمانه

لایه سفید ژله نارگیل و بلوبری
پودر ژلاتین بدون طعم: ۲ قاشق غذاخوری
آب سرد :½ پیمانه
آب:¾ پیمانه
شیر نارگیل: ۱ و ½ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه

۱ و ۱/۴ پیمانه آب جوش را داخل یک کاسه سایز متوسط بریزید و پودر ژله بلوبری را در آن بریزید و هم بزنید تا حل شود.
در یک قابلمه، ژله بلوبری، شیر نارگیل و شکر را بریزید و هم بزنید تا به جوش بیاید. مخلوط جوش آمده را هم بزنید تا ژلاتین به طور کامل حل شود.
لایه آبی ژله نارگیل تان را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود و به دمای اتاق برسد.
در همین حین، ½ پیمانه آب سرد را داخل یک کاسه جداگانه بریزید و پودر ژلاتین بدون طعم را روی سطح آب بریزید و ۲ دقیقه صبر کنید تا جذب آب شود.
در یک قابلمه، ¾ پیمانه آب، شیر نارگیل و شکر را بریزید و هم بزنید تا به جوش بیاید.

مخلوط نارگیل جوش آمده را به کاسه حاوی ژلاتین اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین به طور کامل حل شود. آن را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود و به دمای اتاق برسد.
مخلوط بلوبری و نارگیل را در یک قالب ۵۰-۳۰ سانتی یا معادل آن بریزید و به مدت حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. گاهی آن را چک کنید تا بسته شود اما به طور کامل سفت نشود و وقتی به آن دست می زنید، به انگشت تان بچسبد. اگر لایه آبی خیلی سفت شود، وقتی لایه سفید را اضافه می کنید، به آن نمی چسبد. همچنین اگر بیش از حد شل باشد، دو لایه با هم مخلوط خواهند شد.
سپس با قاشق، به آرامی مخلوط نارگیل را داخل قالب و روی لایه بلوبری بریزید. ژله را در طول شب داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
قالب را به مدت ۱۵ ثانیه داخل آب گرم (نه داغ) فرو ببرید تا گرم شود و بعد از قالب زدن ژله از آن جدا شود. از قالب ستاره ای استفاده کنید و ژله را با آن قالب بزنید.
به آرامی ژله های اضافه اطراف را خارج کنید و ستاره را از قالب جدا کنید. اگر خواستید می توانید روی ستاره ها را با شکر آبی یا ترافل تزئین کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین