- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- خمیر هزارلا 1 بسته
- خامه قنادی 400 گرم
- پودر پسته به مقدار دلخواه
فر را به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه روشن بگذارید و زمان دهید تا به خوبی داخل آن گرم و آماده شود و بعد سینی فر را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی قرار دهید و برش های خمیر را روی سینی فر قرار دهید و بعد سینی را اول به مدت 10 دقیقه درون فر با دمای 200 درجه قرار دهید و بعد 10 دقیقه پایانی دما را روی 180 درجه تنظیم کنید تا تمامی خمیر های شما به خوبی درون فر پخته و طلایی شوند.
در صورت دسترسی نداشتن به فر می توانید قابلمه بزرگی را برداشته و کف آن را جسم فلزی و نشکنی و یا یک سه پایه قرار دهید که زمانی که سینی خمیر ها را روی آن قرار می دهید سینی با کف قابلمه برخورد مستقیم نداشته باشد سپس قابلمه را روی شعله پخش کن و روی حرارت کم قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید و 15 دقیقه به آن فرصت دهید تا با شعله کم و درب بسته به همراه دمکنی به خوبی داخل آن گرم و آماده شود سپس سینی کوچک و فلزی را برداشته و روی آن کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر ها را روی کاغذ روغنی بگذارید و سینی را روی جسم فلزی قرار دهید و درب قابلمه و دمکنی را بگذارید و 35 دقیقه به آن ها فرصت دهید تا به خوبی پخته و آماده شوند.
خامه قنادی را درون ظرف فلزی و تمیز بریزید و سپس آن را به وسیله مخلوط کن و همزن برقی با دور تند به مدت 8 الی 10 دقیقه به خوبی هم بزنید تا خامه شما سفت و فرم دار شود و بعد آن را داخل قیف بریزید.
خمیر هایی که پخته بودید را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و بعد مقداری از قسمت برشته شده روی خمیر را برداشته و به خوبی پودر کنید سپس خامه را به وسیله قیف روی لایه های خمیر بریزید و خوب لایه ها را با خامه رومال کنید و به همین شکل 3 عدد از لایه های خامه ای را روی هم قرار دهید و سپس اطراف و روی شیرینی ها را هم با خامه روکش کنید و بعد آن ها را درون قسمت های پودر شده خمیر قرار دهید و با خمیر پودر شده دور تا دور شیرینی ها را پوشش دهید و روی آن ها را با مقداری پودر پسته تزیین کنید و بعد از آن هم شیرینی ناپلئونی شما آماده سرو است میل کنید و لذت ببرید.
نام موضوع : طرز تهیه شیرینی ناپلئونی
دسته : آموزش آشپزی