. . .

آموزش طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
  • خمیر هزارلا 1 بسته
  • خامه قنادی 400 گرم
  • پودر پسته به مقدار دلخواه
ابتدا خمیر هزار لا را به همراه خامه قنادی از شب قبل از فریزر خارج کنید و داخل یخچال قرار دهید به طوری که هم خمیر و هم خامه خنک باشند اما یخ زده نباشند و بعد خمیر هزارلا را برداشته و مقداری با وردنه پهن کنید تا سطح خمیر شما به مقدار زیادی صاف و یکدست شود و بعد خمیر را به شکل مستطیل و یا مربع با اندازه های دلخواه خود برش دهید. دقت داشته باشید برش های خمیر شما باید حتماً به یک اندازه باشند در غیر این صورت به خوبی روی هم قرار نمی گیرند و ظاهر شیرینی ناپلئونی شما نیز خراب می شود.

فر را به مدت 15 دقیقه با دمای 180 درجه روشن بگذارید و زمان دهید تا به خوبی داخل آن گرم و آماده شود و بعد سینی فر را برداشته و کف آن را کاغذ روغنی قرار دهید و برش های خمیر را روی سینی فر قرار دهید و بعد سینی را اول به مدت 10 دقیقه درون فر با دمای 200 درجه قرار دهید و بعد 10 دقیقه پایانی دما را روی 180 درجه تنظیم کنید تا تمامی خمیر های شما به خوبی درون فر پخته و طلایی شوند.

در صورت دسترسی نداشتن به فر می توانید قابلمه بزرگی را برداشته و کف آن را جسم فلزی و نشکنی و یا یک سه پایه قرار دهید که زمانی که سینی خمیر ها را روی آن قرار می دهید سینی با کف قابلمه برخورد مستقیم نداشته باشد سپس قابلمه را روی شعله پخش کن و روی حرارت کم قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید و 15 دقیقه به آن فرصت دهید تا با شعله کم و درب بسته به همراه دمکنی به خوبی داخل آن گرم و آماده شود سپس سینی کوچک و فلزی را برداشته و روی آن کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر ها را روی کاغذ روغنی بگذارید و سینی را روی جسم فلزی قرار دهید و درب قابلمه و دمکنی را بگذارید و 35 دقیقه به آن ها فرصت دهید تا به خوبی پخته و آماده شوند.

خامه قنادی را درون ظرف فلزی و تمیز بریزید و سپس آن را به وسیله مخلوط کن و همزن برقی با دور تند به مدت 8 الی 10 دقیقه به خوبی هم بزنید تا خامه شما سفت و فرم دار شود و بعد آن را داخل قیف بریزید.
خمیر هایی که پخته بودید را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و بعد مقداری از قسمت برشته شده روی خمیر را برداشته و به خوبی پودر کنید سپس خامه را به وسیله قیف روی لایه های خمیر بریزید و خوب لایه ها را با خامه رومال کنید و به همین شکل 3 عدد از لایه های خامه ای را روی هم قرار دهید و سپس اطراف و روی شیرینی ها را هم با خامه روکش کنید و بعد آن ها را درون قسمت های پودر شده خمیر قرار دهید و با خمیر پودر شده دور تا دور شیرینی ها را پوشش دهید و روی آن ها را با مقداری پودر پسته تزیین کنید و بعد از آن هم شیرینی ناپلئونی شما آماده سرو است میل کنید و لذت ببرید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین