- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
- آرد سفید 1 لیوان
- آرد برنج 1 پیمانه سر خالی
- پودر قند 3/3 پیمانه
- روغن نیمه جامد 1 پیمانه سر خالی
- تخم مرغ 1 عدد
- زعفران دم کرده غلیظ 1 ق غذا خوری سر پر
- پودر کاکائو 1 ق غذا خوری
تمامی مواد اولیه شیرینی خود را چند دقیقه ای قبل از پخت شیرینی در دمای محیط قرار دهید تا تمامی مواد به خوبی مقداری با محیط هم دما شوند. دقت داشته باشید روغن باید قبل از استفاده در دمای محیط به خوبی آب شده باشد و بعد آن را استفاده کنید برای همین به روغن مدت زمان بیشتری را نسبت به سایر مواد برای هم دما شدن با محیط بدهید.
درون ظرفی روغن صاف شده را بریزید و به آن پودر قند را نیز اضافه کرده و اول ترکیب آن دو را با لیسک شروع به هم زدن کنید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند و بعد ترکیب آن ها را به وسیله همزن برقی شروع به هم زدن کنید و این کار را تا جایی ادامه دهید تا ترکیب آن دو به خوبی پوک و سبک و کرم رنگ شود. دقت داشته باشید که هنگام مخلوط کردن آن ها با یکدیگر حتماً به طور مداوم دور ظرف خود را تمیز کنید تا تمام پودر قند به خوبی درون روغن آب شود.
تخم مرغ را نیز بشکنید و زرده و سفیده آن را جدا کنید و زرده را به ترکیب روغن و پودر قندی که آماده کرده بودید اضافه کنید و سفیده آن را دور بریزید و مجدد زرده تخم مرغ را نیز به خوبی با همزن برقی هم بزنید و مخلوط کنید. دقت داشته باشید که هنگام مخلوط کردن زرده تخم مرغ با مواد دور ظرف خود را به خوبی دورگیری کنید و مجدد هم بزنید تا به هیچ وجه مواد شما بوی زهم زرده تخم مرغ را نگیرند.
نام موضوع : طرز تهیه شیرینی اتابکی
دسته : آموزش آشپزی