. . .

آموزش طرز تهیه شکلات کره بادام زمینی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1

  • کره بادام زمینی 1 و 1/2 پیمانه
  • کره بدون نمک 1/2 پیمانه
  • عصاره وانیل 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 3/4 پیمانه
  • پودر قند 3 و 1/2 پیمانه
  • چیپس شکلاتی 3 پیمانه
ابتدا برای تهیه قسمت داخلی، کره بادام زمینی، کره ذوب شده، وانیل و نمک را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. 2 پیمانه پودر قند را با استفاده از صافی الک کرده و هم زدن را ادامه دهید تا قند در مواد جذب شود. باقی ماده پودر قند را الک کرده و مخلوط کنید تا مانند رب سفت و صاف شود.
با استفاده از اسکوپ مقدار کمی از خمیر را برداشته و توپ هایی تقریبا 2.5 سانتی درست کنید. توپ ها را داخل سینی فر لبه دار که کف آن را کاغذ روغنی پوشانده، قرار دهید.
حداقل به مدت 1 ساعت یا در طول شب در داخل یخچال نگه داری کنید. در این صورت توپ ها برای فرو بردن در شکلات به اندازه کافی سفت می شوند.

زمانی که توپ ها در یخچال هستند، شکلات‌های چیپسی را با ظرف مناسب به مدت 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید. در نوبت های بعدی از زمان بیشتری استفاده کنید. بین هر نوبت، چیپس های نیمه جامد را هم بزنید تا نرم و آب شوند.
توپ های کره بادام زمینی را با استفاده از سیخ کوچک چوبی برداشته و وارد شکلات کنید به طوری که 3/4 از توپ ها با شکلات پوشانده شوند. قسمت بالایی توپ ها را نپوشانید پس از پوشاندن، توپ ها روی کاغذ روغنی قرار دهید.
شکلات ها را حداقل به مدت 1 ساعت یا در طول شب داخل یخچال قرار دهید تا سفت شوند. در زمان سفت شدن شکلات ها می توانید انگشت خود را مرطوب کرده و به آن ها شکل دهید. شکلات ها را در ظرف مقاوم به هوا در یخچال نگه داری کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین