. . .

آموزش طرز تهیه دسر کاتمر

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر باقلوا۸ عدد
سر شیر۴ قاشق غذاخوری سر پر
شکر۴ قاشق غذاخوری
پودر پسته۸ قاشق غذاخوری
کرهبه مقدار کافی

برای تهیه دسر کاتمر خوشمزه ابتدای کار کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری می کنیم تا ذوب شود، سپس یک لایه خمیر باقلوا روی سطح کار قرار می دهیم و روی خمیر را با کره ذوب شده چرب می کنیم.
مجددا یک لایه خمیر باقلوا روی خمیر باقلوا قبلی قرار می دهیم، سپس بدون چرب کردن پودر پسته را به صورت مربعی در مرکز خمیر می ریزیم. در ادامه روی پودر پسته به صورت پخش شکر می ریزیم.
حالا سر شیر را به چند قسمت مکعبی تقسیم می کنیم و روی پودر پسته قرار می دهیم. در ادامه خمیر را به صورتی که پودر پسته و کره در مرکز قرار بگیرند تا می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

در نهایت مقداری روغن مایع درون تابه می ریزیم، سپس دسر را درون تابه قرار می دهیم و دو طرف آن را کاملا سرخ می کنیم. در ادامه دسر کاتمر را درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و با پودر پسته تزئین کرده، سپس سرو می کنیم.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین