- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر | |
شیر | ۳ لیوان |
شکر | ¾ پیمانه |
خامه صبحانه | ۱ بسته |
شکلات تخته ای | ۱۰۰ گرم |
نسکافه یا قهوه | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذاخوری |
برای تهیه دسر موکا ابتدا ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب سرد داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کاسه را روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم و کمی هم می زنیم تا ژلاتین به طور کامل در آب حل شود.
خامه را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم و یکدست شود. توجه داشته باشید که باید مراقب باشیم حین درست کردن دسر خامه نباید به هیچ وجه به نقطه جوش برسد.
پس از اینکه خامه به خوبی گرم شد، شکر را به همراه پودر کاکائو و نسکافه به خامه اضافه می کنیم و به صورت مداوم هم می زنیم تا مواد به طور کامل مخلوط شوند. در ادامه شیر ولرم را کم کم اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم.
پس از اینکه شیر را به طور کامل اضافه کردیم، اجازه می دهیم حدود ۱۵ دقیقه دیگر مواد روی حرارت بمانند. در ادامه ژلاتین حل شده را به مواد اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا تمام مواد با هم یکدست شوند.
در این مرحله مایه دسر را از صافی رد می کنیم تا کاملا یکدست شود، سپس یک قالب مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم و مایه دسر را داخل قالب می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم، سپس در یخچال قرار می دهیم.
حالا قالب را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و آماده شود. در ادامه دور دسر را با یک کارد تیز جدا می کنیم، سپس یک بشقاب مناسب روی در قالب بر می گردانیم و دسر موکا را داخل بشقاب بر می گردانیم.
نام موضوع : طرز تهیه دسر موکا شکلاتی
دسته : آموزش آشپزی