BAD_GRIL
رفیق رمانیکی
مقامدار آزمایشی
بازرس
ناظر
منتقد
طراح
- نام هنری
- Kameliya
- آزمایشی
- منتقد+بازرس چت
- شناسه کاربر
- 1062
- تاریخ ثبتنام
- 2021-10-16
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 163
- نوشتهها
- 885
- راهحلها
- 18
- پسندها
- 4,524
- امتیازها
- 421
- سن
- 20
- محل سکونت
- لاس و گاس
- وب سایت
- romanik.ir
اسکون های توت فرنگی
مواد لازم
آرد
2 و نیم فنجان
بکینگ پودر
2 ق چ
جوش شیرین
1 ق چ
نمک
نصف ق چ
شکر
یک سوم فنجان
رنده ی پوست لیمو ترش
1 ق غ
کره مکعبی خرد شده سرد
نصف فنجان
تخم مرغ بزرگ
1 عدد
ماست
یک چهارم فنجان
دوغ کره یا شیر
نصف فنجان
توت فرنگی خرد شده
1 فنجان سر پر
خامه
برای کشیدن روی اسکون ها
شکر کریستال
به میزان لازم
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه اسکون های توت فرنگی آشنا میکنیم .
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناری بگذارید .
آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، شکر و رنده پوست لیمو را با هم مخلوط کنید .
کره را اضافه کرده با چنگال یا نوک انگشتان به خورد آرد بدهید تا حالت ماسه ای بگیرند .
تخم مرغ ، ماست و دوغ کره را اضافه کرده مخلوط کنید و در آخر توت فرنگی را اضافه کنید و مخلوط نمایید .
خمیر را روی سطحی کمی آرد پاشی شده منتقل کرده به اندازه دایره ای به ضخامت 2 و نیم سانتی باز کنید و به هر شکلی که تمایل دارید برش بزنید . ( دایره ، مربع یا مثلث )
اسکون ها را روی سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید با فاصله 2 و نیم سانتی از هم بچینید و با قلم مو کمی خامه رویشان بکشید و شکر کریستال بپاشید .
اسکون ها را به مدت 18 – 20 دقیقه در فر بگذارید بپزند و پف کنید سپس روی توری سیمی منتقل نمایید بگذارید به دمای اتاق برسد یا به همان شکل گرم سرو نمایید . میتوانید روی اسکون ها قبل از سرو خامه یا مربا بکشید .
مواد لازم
آرد
2 و نیم فنجان
بکینگ پودر
2 ق چ
جوش شیرین
1 ق چ
نمک
نصف ق چ
شکر
یک سوم فنجان
رنده ی پوست لیمو ترش
1 ق غ
کره مکعبی خرد شده سرد
نصف فنجان
تخم مرغ بزرگ
1 عدد
ماست
یک چهارم فنجان
دوغ کره یا شیر
نصف فنجان
توت فرنگی خرد شده
1 فنجان سر پر
خامه
برای کشیدن روی اسکون ها
شکر کریستال
به میزان لازم
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه اسکون های توت فرنگی آشنا میکنیم .
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناری بگذارید .
آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک ، شکر و رنده پوست لیمو را با هم مخلوط کنید .
کره را اضافه کرده با چنگال یا نوک انگشتان به خورد آرد بدهید تا حالت ماسه ای بگیرند .
تخم مرغ ، ماست و دوغ کره را اضافه کرده مخلوط کنید و در آخر توت فرنگی را اضافه کنید و مخلوط نمایید .
خمیر را روی سطحی کمی آرد پاشی شده منتقل کرده به اندازه دایره ای به ضخامت 2 و نیم سانتی باز کنید و به هر شکلی که تمایل دارید برش بزنید . ( دایره ، مربع یا مثلث )
اسکون ها را روی سینی که با کاغذ روغنی پوشانده اید با فاصله 2 و نیم سانتی از هم بچینید و با قلم مو کمی خامه رویشان بکشید و شکر کریستال بپاشید .
اسکون ها را به مدت 18 – 20 دقیقه در فر بگذارید بپزند و پف کنید سپس روی توری سیمی منتقل نمایید بگذارید به دمای اتاق برسد یا به همان شکل گرم سرو نمایید . میتوانید روی اسکون ها قبل از سرو خامه یا مربا بکشید .
نام موضوع : طرز تهیه اسکون توت فرنگی
دسته : آموزش آشپزی