اینجا رمانیکــ ـه!

با عضویت در رمانیک، شما قادر خواهید بود با دیگر اعضای انجمن بحث کنید، به اشتراک بگذارید و پیام خصوصی ارسال کنید.

عضویت! **پیدا کردن رمان بی نام**

تمام شده دلنوشته نغمه های عشق در میان طوفان| آیسودا دهقان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
رده سنی
  1. جوانان
ژانر اثر
  1. عاشقانه
  2. فانتزی
  3. تراژدی
سطح اثر ادبی
برنزی
اثر اختصاصی
بله، این اثر اختصاصی می‌باشد و فقط در انجمن رمانیک نوشته شده است.
موضوع: نغمه های عشق درمیان طوفان
ژانر: عاشقانه، فانتزی
نویسند: آیسودادهقان
مقدمه:

زندگی، گاهی مانند دریایی آرام به نظر می‌رسد و گاهی اوقات همانند طوفانی خروشان و مهیب. در این میان، عشق می‌تواند همچون نوری در تاریکی باشد که ما را به سمت ساحل امن هدایت می‌کند. داستانی که در ادامه می‌خوانید، روایت‌گر عاشقانه‌ای است که در دل طوفان‌ها شکل می‌گیرد و به ما یادآوری می‌کند که عشق واقعی می‌تواند از دل سخت‌ترین چالش‌ها عبور کند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
پارت: نهم

تو نه تنها عشق من، بلکه دوستی، هم‌صحبتی و هم‌راهی بودی که در تاریکی‌های زندگی‌ام به روشنایی تبدیل شدی.

دوستت دارم، به خاطر تمام لحظاتی که با هم گذراندیم، به خاطر هر لبخند، هر نگاه و هر کلمه‌ای که بین ما رد و بدل شد. عشق ما، هرچند با درد و جدایی همراه بود، اما همچنان برایم باارزش است.

این عشق به من یاد داد که چگونه زندگی کنم، چگونه احساس کنم و چگونه به دیگران عشق بورزم.

دوستت دارم، حتی اگر در کنار هم نباشیم.

عشق واقعی هیچ مرزی نمی‌شناسد و در دل من، تو همیشه خواهی ماند.

آخرین ویرایش:
پارت: دهم

این طوفان، که به نظر می‌رسید همه چیز را نابود کند، در حقیقت تنها می‌خواست شاهد تولد چیزی جدید باشد: عشقی افسانه‌ای که هیچ نیرویی نمی‌تواند آن را از هم بگسلد.

هر موجی که به ما می‌رسید، در حقیقت نغمه‌ای از سرنوشت بود، نغمه‌ای که به گوش دل‌های ما می‌رسید و می‌گفت: "این عشق جاودانه است، فراتر از هر طوفان، فراتر از هر مرزی."

در دل طوفان، زمانی که همه چیز تیره و تار به نظر می‌رسید، من حس می‌کردم که هر بادی که به صورتم می‌خورد، بویی از حضور تو داشت.

گویا طوفان هم در تلاش بود تا از عشق ما یاد بگیرد. هیچ‌چیز نمی‌توانست عشق ما را از هم جدا کند.

حتی در تاریکی شب، هنگامی که برق‌ها می‌زدند و دریا طغیان می‌کرد، ما در درون خود، به گونه‌ای همچون ارواحی آزاد در دل یک دنیا فانتزی، به هم می‌خندیدیم و در کنار هم می‌رقصیدیم.

آخرین ویرایش:
پارت: یازدهم

و من می‌دانستم، هر چند این طوفان عظیم ممکن است همه چیز را تغییر دهد، اما عشق ما برای همیشه بر این دنیا حک خواهد شد.

هیچ طوفانی نمی‌تواند بر عشق ما فائق آید، زیرا این عشق از عمق قلب‌هایمان برخاسته است، چیزی که حتی در برابر بزرگ‌ترین چالش‌ها، در برابر سخت‌ترین آزمون‌ها، همچنان زنده و پابرجا می‌ماند.

پس به تو می‌گویم، در این دنیای پر از طوفان‌ها و افسانه‌ها، تنها یک چیز همواره ثابت و بی‌تغییر باقی خواهد ماند: عشق ما.

عشقی که در دل طوفان‌ها می‌رقصد، عشقی که در دل شب‌های تاریک همچنان روشن می‌درخشد و هیچ‌چیز نمی‌تواند آن را خاموش کند.

آخرین ویرایش:
پارت: دوازدهم

در دل طوفان، وقتی همه چیز به نظر می‌رسید که در حال فروپاشی است، من و تو همچنان در این رقص بی‌پایان ادامه می‌دادیم.

انگار که قدرت طوفان نه تنها ما را از هم دور نمی‌کرد، بلکه به ما نیرویی می‌داد که هر لحظه به هم نزدیک‌تر شویم.

در این دنیای فانتزی، میان درختانی که به طوفان سر خم می‌کردند و دریاهایی که با امواجش، آسمان را در آغوش می‌گرفت، ما تنها دو موجود بودیم که در این هیاهو برای یکدیگر می‌رقصیدیم.

هر رعدی که به گوش می‌رسید، مثل یک پیام از دنیای دیگر بود، پیامی که می‌گفت: «عشق شما فراتر از زمان و مکان است.»

آخرین ویرایش:
پارت: سیزدهم

و در آن لحظه، تنها چیزی که می‌توانست مرا از تلاطم‌های دنیا نجات دهد، نگاهت بود.

نگاهی که حتی در دل این طوفان بی‌رحم، دنیایم را روشن می‌کرد.

تو همان نغمه‌ای بودی که در دل تاریکی، قلبم را با لحن شیرینش آرام می‌کرد.
و من، در میان این رقص بی‌پایان با طوفان، هر لحظه بیشتر می‌فهمیدم که ما فراتر از این دنیای فانی هستیم.

عشق ما، همانطور که در دل طوفان‌ها زنده مانده، در دل زمان نیز جاودانه خواهد ماند.

آری، در این دنیای فانتزی، طوفان‌ها نمی‌توانند بین ما فاصله بیندازند، چون ما به هم پیوند خورده‌ایم، همچون نغمه‌های بی‌پایانی که در هر طوفان، فقط برای همدیگر می‌خوانند.

آخرین ویرایش:
پارت: چهاردهم

و در دل این طوفان، هنگامی که زمین و آسمان به هم می‌ریختند، وقتی که هر قطره باران مثل اشک‌های یک خداحافظی می‌افتاد، ما همچنان ایستاده بودیم.

در حالی که هر چیزی به هم می‌خورد، تنها یک حقیقت مسلم در دل طوفان وجود داشت: ما به هم تعلق داشتیم، مانند دو ستاره در دل آسمانی پر از مه، که هیچ طوفانی نمی‌تواند آنها را از هم جدا کند.

به یاد می‌آورم، همانطور که در قلب طوفان بودیم، باران‌های سرد بر روی پوستمان می‌خوردند، اما حرارت نگاه‌هایمان گرمایی غیرقابل توصیف به جانمان می‌بخشید.

آخرین ویرایش:
پارت: پانزدهم

در آن لحظه، طوفان تبدیل به نغمه‌ای عاشقانه شد، چون در قلب ما نه ترسی از آینده بود و نه تردیدی در مسیرمان. فقط عشق بود و عشق.

آنچه که به نظر می‌رسید یک آزمون سخت باشد، در واقع یک پیروزی شیرین بود، پیروزی عشق در برابر هر گونه مانع.

و هنگامی که طوفان آغاز به فروکش کردن کرد، وقتی که سرزمین در برابر نور ماه دوباره آرام گرفت، من به تو نگاه کردم و لبخند زدم.

طوفان دیگر مهم نبود؛ ما از آن عبور کرده بودیم.

این عشق ما بود که در دل آن طوفان زنده ماند، و آن نغمه‌ها، که همچنان در گوشم می‌خواندند، ما را به یاد می‌آورد که هیچ چیزی فراتر از این عشق نیست.

آخرین ویرایش:
پارت: شانزدهم

در این سرزمین پر از جادو و افسانه‌ها، جایی که مرزها محو می‌شدند و حقیقت‌های جدید کشف می‌شدند، ما همچنان دو روح آزاد بودیم که از میان طوفان‌ها، به سوی هم پرواز می‌کردند.

دیگر نه طوفانی بود که ما را به عقب براند، نه زمان و نه هیچ‌چیز دیگری.

تنها این عشق بود که راه را برای ما روشن می‌کرد، و می‌دانستیم که در هر زمان و مکانی، قلب‌های ما به هم خواهند رسید.

این داستان ما بود، داستان دو موجود عاشق که در دل طوفان‌ها، در عمق هیاهوها و در میان تاریکی‌ها، عشقشان نه تنها زنده ماند، بلکه پرقدرت‌تر از همیشه در دل این دنیای فانتزی و فراتر از آن، جاودانه شد.

پایان

آخرین ویرایش:
img_0596_fq6h.jpeg

بدین وسیله پایان تایپ اثر شما را اعلام می‌‌دارم. با آرزوی موفقیت روز افزون!

مدیریت کتابدونی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.