. . .

آموزش آموزش پخت بیسکوئیت خانگی

تالار آموزش آشپزی

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
آخرین بازدید
موضوعات
495
نوشته‌ها
5,251
راه‌حل‌ها
94
پسندها
942
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #11

طرز تهیه بیسکویت وانیلی خانگی​


مواد لازم:

اگر به دنبال یک میان وعده سالم و خوشمزه هستید، می توانید با آموزش روش تهیه بیسکویت خانگی خوش طعم یک عصرانه سالم و خوشمزه داشته باشید.

- آرد 2 پیمانه
- کره 200 گرم
- شکر نصف پیمانه
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
آخرین بازدید
موضوعات
495
نوشته‌ها
5,251
راه‌حل‌ها
94
پسندها
942
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #12
طرز تهیه:
برای تهیه این بسیکویت اول کره و شکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس آرد را به همراه نمک در کاسه ای جداگانه الک کرده و به مواد اضافه کرده و با دور کند هم زن مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته روی آن نایلون کشیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

روی سطح کار را آرد پاشی کرده خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر بیسکوییت یا هر کاتر دلخواه خمیر را قالب بزنید. سپس در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

فر را از قبل با دمای 350 درجه سانتی گراد گرم کرده و بیسکویت ها را 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در آن قرار دهید. پس از پخته شدن از فر خارج کرده و چند دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شوند سپس روی توری گذاشته تا کاملا خنک شوند
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
آخرین بازدید
موضوعات
495
نوشته‌ها
5,251
راه‌حل‌ها
94
پسندها
942
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #13

طرز تهیه بیسکویت شکلاتی خانگی​


مواد لازم:
- آرد دو نیم پیمانه
- پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
- شکر سه چهارم پیمانه
- کره 100 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
- وانیل یک دوم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی:
- شکلات تخته ای 100 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- کره 20 گرم
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
آخرین بازدید
موضوعات
495
نوشته‌ها
5,251
راه‌حل‌ها
94
پسندها
942
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #14
طرز تهیه:
- شکر و کره را در کاسه‌ای ریخته و با همزن برقی خوب بزنید تا مخلوط شوند.

- تخم مرغ را به مخلوط شکر و کره اضافه کرده و به هم زدن مواد ادامه دهید تا کاملا یکدست شوند.

- آرد، پودر کاکائو و بکینگ پودر را در ظرفی مخلوط کنید، سپس آن را کم کم به مواد فوق اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

- خمیر را روی نایلون قرار دهید و با وردنه صاف کنید تا ضخامت آن به ۳-۲ میلی متربرسد، روی خمیر را با نایلون بپوشانید و آن را ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
آخرین بازدید
موضوعات
495
نوشته‌ها
5,251
راه‌حل‌ها
94
پسندها
942
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #15
فر را روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر را از یخچال خارج کرده و با قالب دلخواه آن را قالب بزنید.

- کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر‌های قالب زده را با فاصله در آن بچینید.

- سینی را در فری که از قبل گرم شده قرار دهید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا بیسکویت خانگی شکلاتی آماده شود.

- بیسکویت‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند. سپس مشغول درست کردن نوعی سس شکلاتی برای لایه میانی بیسکویت‌ها شوید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین