. . .

آموزش آموزش پخت اشکنه تهرانی

تالار آموزش آشپزی

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,310
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,238
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #1
مواد لازم برای ۴نفر.

تخم مرغ: ۳ عدد
پیاز درشت: ۱ عدد
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط: ۵ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک شده یا تازه: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار دلخواه
کره یا روغن: به مقدار لازم
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,310
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,238
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #2
طرز پخت.

برای درست کردن اشکنه سنتی تهرانی که آن هم همان اشکنه سیب زمینی و تخم مرغ است، پیاز را در یک قابلمه خلالی خرد کنید و در روغن یا کره سرخ کنید تا سبک و طلایی شوند. سپس پیازها را یک طرف قابلمه جمع کنید و در باقی مانده روغن (اگر روغن نیست کمی اضافه کنید) رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا رب باز شود و طعم خامی آن گرفته شود. حالا رب و پیاز را با هم مخلوط کنید و کمی دیگر با هم تفت دهید. در مرحله بعد نمک، فلفل و زردچوبه را به مقدار دلخواه اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی ادویه‌ها گرفته شود. شنبلیله خشک شده یا تازه را اضافه کنید. اگر شنبلیله تازه باشد کمی بیشتری برای تفت زمان لازم است. اگر شنبلیله خشک باشد خیلی کم تفت دهید تا تلخ نشود. سپس به تدریج آرد را به سایر مواد اضافه کنید. خیلی سریع مواد را مرتب هم بزنید تا آرد گوله نشود. حالا سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,310
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,238
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #3
برای درست کردن اشکنه تهرانی نیازی نیست سیب زمینی‌ها را تفت دهید، کمی که مواد را با هم مخلوط کردید ۳ لیوان آب را اضافه کنید و زمانی که آب به جوش آمد شعله گاز را ملایم کنید تا اشکنه به آرامی بپزد و جا بیفتد. برای درست کردن اشکنه تهرانی وقتی اشکنه جا افتاد تخم مرغ‌ها را در اشکنه بشکنید و هم بزنید تا تخم مرغ‌ها خودشان را بگیرند و بپزند. چند دقیقه درب قابلمه را بگذارید تا تخم مرغ‌ها خودشان را بگیرند. همین‌که آب اشکنه کم شد و به غلظت دلخواه شما رسید شعله گاز را خاموش کنید (غلظت اشکنه باید مثل غلظت سوپ ورمیشل باشد). اشکنه تهرانی را ترید و با ترشی و سبزی خوردن میل کنید. طرز تهیه اشکنه عدس هم بسیار مشهور است و به این ترتیب است که مقداری عدس را با نمک و روغن و آب می‌پزند و بعد از پخت چرخ می‌کنند. سپس عدس چرخ کرده را به سایر مواد اشکنه اضافه می‌کنند. چند جوش که خورد تخم مرغ‌ها را می‌شکنند.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین