. . .

آموزش آموزش پخت اشکنه شیرازی

تالار آموزش آشپزی

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
497
نوشته‌ها
5,295
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,185
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #1
اشکنه شیرازی را می‌توان در زمره غذاهای اصیل استان فارس به حساب آورد که معمولا در وعده شام مصرف می‌شود. غذای اشکنه یکی از محبوب‌ترین است که در بسیاری از شهرهای ایران طبخ می‌شود، اما مواد اولیه و روش تهیه آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. در اشکنه شیرازی از سبزی شنبلیله، نعناع خشک، تخم مرغ، نمک و زردچوبه استفاده شده که ترکیب این مواد با هم بسیار فوق‌العاده خواهد شد. اشکنه شیرازی در زمره غذاهای سبک قرار دارد، بنابراین هضم آن آسان بوده و بسیار سریع آماده می‌شود. بد نیست بدانید که نام دیگر این غذا آب پیازک است.
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
497
نوشته‌ها
5,295
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,185
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #2
مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز: ۱ عدد بزرگ
شنبلیله خشک یا تازه: ۱ و نیم قاشق غذاخوری سیب زمینی: ۵
تخم مرغ: ۳
عدد آرد: ۵ ق غذاخوری
زردچوبه: ۱ ق مرباخوری
آب: ۲ لیوان فرانسوی
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
روغن: به مقدار دلخواه
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
497
نوشته‌ها
5,295
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,185
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #3
^طرز تهیه^

برای طرز تهیه اشکنه شیرازی که همان اشکنه سیب زمینی و تخم مرغ است، ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید. بعد از این‌که پیازها سبک و طلایی شدند فلفل، نمک و زردچوبه را به پیازها اضافه کنید. سیب زمینی‌ها را نگینی خرد کنید و کمی در یک ظرف جداگانه کمی تفت دهید. وقتی سیب زمینی‌ها مقداری سرخ شد آن‌ها را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید. حالا آرد را هم اضافه کنید و همراه با سایر مواد تفت دهید. در مرحله آخر شنبلیله را اضافه کنید و خیلی کم تفت دهید تا هم تلخ نشود و هم عطر و بویش را حفظ کند. در این مرحله سه لیوان آب را اضافه کنید و اجازه دهید سیب زمینی‌ها خوب بپزند. وقتی از پخته شدن سیب زمینی‌ها مطمئن شدید تخم مرغ‌ها را به اشکنه شیرازی اضافه کنید و درب ظرف را بگذارید تا تخم مرغ‌ها خوب پخته شوند. تخم مرغ‌ها را هم نزنید تا به همان شکل درسته ببندند. زمانی که آب غذا کم شد و غلیظ شد اشکنه شیرازی جا افتاده و آماده خوردن است. می‌توانید روی اشکنه را با نعنا داغ تزیین کنید. اشکنه را با ترید نان نوش جان کنید.
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
497
نوشته‌ها
5,295
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,185
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #4
برخی هم اشکنه شیرازی را به این ترتیب درست می‌کنند که ماست یا دوغ و تخم مرغ را با هم مخلوط می‌کنند و سپس به مواد اشکنه اضافه می‌کنند. برای درست کردن مایه ماست و تخم مرغ باید هر کدام را جداگانه خوب هم بزنید و وقتی یکدست و صاف شدند با هم مخلوط کنید و سپس به غذا اضافه کنید. در هر صورت اگر ماست یا دوغ را به تخم مرغ اضافه کردید حتما باید تا انتهای پخت اشکنه آن را هم بزنید تا بریده بریده نشود. شیرازی‌ها اشکنه شیرازی را با آب نارنج، ترشی، سبزی خوردن یا کشک میل می‌کنند.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین