. . .

آموزش آموزش پخت بیسکوئیت خانگی

تالار آموزش آشپزی

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,311
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,258
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #1
سلام خدمت شما دوستان عزیزم.
بنده امروز اومدم که طرز تهیه و مواد لازم برای پختن و درست کردن بيسکوئيت و به ‌‌‌‌‌ما آموزش بدم.
این طرز پخت خانگی هست و به آسانی میتونید در خانه ی خود برای خانواده خصوصا فرزندانتون درست کنید. همچنین در مهمانی های خانوادگی طرفدار بسیار زیادی داره😍🤗
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,311
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,258
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #2

طرز تهیه بیسکویت ساده خانگی​


مواد لازم:
- آرد سفید 8 قاشق سوپخوری
- سفیده تخم مرغ 2 عدد
- پودر قند 4 قاشق سوپخوری
- روغن مایع 8 قاشق سوپخوری
- پودر یا اسانس وانیل به مقدار لازم
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,311
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,258
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #3
طرز تهیه:
سفیده تخم مرغ را در ظرفی با همزن می زنیم تا کاملا سفید شود و پف کند. هم زدن را زمانی که حجم سفیده، دوبرابر شد متوقف کنید.

حالا در ظرفی جداگانه روغن مایع، پودر قند و وانیل را با کمک همزن مخلوط نمایید. در این مرحله از تهیه بیسکویت سفیده تخم مرغ ها را که از قبل هم زده ایم به مخلوط اضافه می نماییم و دوباره با همزن می زنیم تا کاملا یکدست شود.

سپس آرد سفید را آرام آرام به مخلوط اضافه نموده و هم میزنیم تا خمیر بعد از یکدست شدن حالت کشسان و غلیظ داشته باشد.

حالا سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس روی کاغذ را چرب نمایید و آرد بپاشید. در صورت نبودن کاغذ روغنی می توانید سینی فر را به خوبی چرب نموده و بعد از آرد پاشی مورد استفاده قرار دهید. مخلوط آماده شده را در قیف ریخته و طرح دلخواه را ایجاد نمایید.
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,311
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,258
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #4
سینی را در فر که از قبل به مدت یک ربع با درجه ۴۰۰ فارنهایت گرم شده است قرار دهید. بعد از گذشت یک ربع بیسکویت شما آماده است و می توانید آن را بعد از خنک شدن نوش جان فرمایید. از این بیسکویت خوشمزه برای تهیه چیز کیک یخچالی و انواع دسرها استفاده نمایید.
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,311
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,258
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #5

طرز تهیه بیسکویت ساده و خوشمزه​


مواد لازم:
- آرد ۲ پیمانه
- کره ۲۰۰ گرم
- شکر نصف پیمانه
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,311
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,258
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #6
طرز تهیه:
در ابتدا کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و بعد وانیل را بیفزایید و دوباره هم بزنید، سپس آرد را به همراه نمک در داخل ظرفی جداگانه الک کنید و به مخلوط قبلی اضافه کنید، مواد را با دور کند همزن بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود، اکنون خمیر آماده شده را در داخل ظرفی بگذارید و روی آن را نایلون بکشید، سپس به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

در مرحله بعدی طرز تهیه این نوع بیسکویت، سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به ضخامت نیم سانت پهن کنید، سپس با کاتر دلخواه یا کاتر بیسکویت، خمیر ها را برش بزنید و بعد در داخل سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید و بیسکویت ها را بچینید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید.
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,311
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,258
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #7
طرز تهیه پخت کیک ترامیسو
حالا، سینی را در داخل فر که در دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم شده، قرار دهید، حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان لازم است تا بیسکویت ها طلایی رنگ شده و بپزند، سپس بیسکویت های پخته شده را از فر خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا خنک شوند و بعد روی توری بگذارید تا به طور کامل خنک و آماده خوردن شوند.
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,311
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,258
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #8

طرز تهیه بیسکویت شطرنجی​


مواد لازم:
- آرد ۲ لیوان
- کره 1 لیوان
- شکر 1 لیوان
- بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
- تخم مرغ 1 عدد
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,311
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,258
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #9
طرز تهیه:
در ابتدا آرد، نمک و بکینگ پودر را در داخل ظرفی بریزید و مخلوط کنید، سپس آن را از صافی یا الک عبور داده و کنار بگذارید.

در این مرحله، کره نرم شده را به همراه یک لیوان شکر در داخل کاسه ای بریزید و به مدت چند دقیقه هم بزنید.

سپس وانیل را اضافه کنید، یک عدد تخم مرغ را نیز که در ظرف جداگانه ای شکسته اید به آن بیفزایید و دوباره با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست آید.

در مرحله بعدی طرز تهیه بیسکویت شطرنجی، مخلوط آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,311
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,258
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #10
اکنون خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به یکی از خمیر ها پودر کاکائو یا پودر قهوه بیفزایید و هم بزنید تا به رنگ قهوه ای درآید.

سپس خمیر ها را بعد از پیچیدن در یک کاغذ روغنی به مدت ۳ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا به طور کامل سفت شود.

و بعد از بیرون آوردن از یخچال به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید، سپس هر خمیر را به ۶ گلوله مساوی به اندازه های دلخواه تان درآورید.

هر گلوله ای را به صورت استوانه ای درآورید و کناره های آن را مقداری فشار دهید تا حالت مربعی شکل به خود بگیرد، در این مرحله خمیر ها را یکی در میان به شکل یکی سفید و یکی قهوه ای در کنار هم بگذارید و کمی فشار دهید، طوری که به هم نچسبند.

ردیف بالایی بیسکویت را با رنگ مخالف شروع کنید تا به شکل شطرنجی درآید، قطر خمیر ها و تعداد ردیف ها سلیقه ای بوده و می توانید به اندازه های دلخواه بچینید.

در آخرین مرحله، کناره های خمیر را صاف کنید تا به شکل مکعبی منظم درآید و بعد از پیچیدن در کاغذ روغنی به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین