Paradox
مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقرهای
کاربر ثابت
- نام هنری
- پارادوکس
- بخشدار
- - آموزش
- مدیر کتابدونی
- - ویراستاری
- شناسه کاربر
- 310
- تاریخ ثبتنام
- 2021-01-20
- موضوعات
- 499
- نوشتهها
- 5,310
- راهحلها
- 98
- پسندها
- 1,236
- امتیازها
- 1,313
- سن
- 19
- محل سکونت
- قبرستانیمتروکهبه نام«ذهن»
اشکنه شیرازی را میتوان در زمره غذاهای اصیل استان فارس به حساب آورد که معمولا در وعده شام مصرف میشود. غذای اشکنه یکی از محبوبترین است که در بسیاری از شهرهای ایران طبخ میشود، اما مواد اولیه و روش تهیه آنها با یکدیگر متفاوت است. در اشکنه شیرازی از سبزی شنبلیله، نعناع خشک، تخم مرغ، نمک و زردچوبه استفاده شده که ترکیب این مواد با هم بسیار فوقالعاده خواهد شد. اشکنه شیرازی در زمره غذاهای سبک قرار دارد، بنابراین هضم آن آسان بوده و بسیار سریع آماده میشود. بد نیست بدانید که نام دیگر این غذا آب پیازک است.
نام موضوع : آموزش پخت اشکنه شیرازی
دسته : آموزش آشپزی