. . .

آموزش آموزش پخت آش رشته

تالار آموزش آشپزی

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,310
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,243
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #1
آموزش درست کردن آش رشته برای 4 نفر
مواد لازم برای تهیه آش رشته حبوبات لازم
نخود
لوبیا قرمز

و لوبیا چیتی
۴۰ گرم یا معادل 1/4 لیوان
عدس ریز 50 گرم
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,310
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,243
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #2
پیاز متوسط 3 عدد
روغن به مقدار لازم
زرد چوبه 1 قاشق غذا خوری
اسفناج 20 گرم معادل 10 عدد برگ متوسط
جعفری 20 گرم معادل 10 عدد
تره 30 گرم معادل 15 شاخه تره
شوید 10 گرم معادل 10 شاخه
گشنیز 20 گرم معادل 30 شاخه
نعناع خشک 2 قاشق غذا خوری
رشته آش 70 گرم
سیر 2 حبه
کشک 2 قاشق غذا خوری
آرد 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,310
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,243
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #3
طرز تهیه کامل آش رشته از شب قبل نخود و لوبیا ها را باهم در ظرفی خیس میکنیم و عدس را جداگانه در ظرف دیگری خیس میدهیم .پیاز ها را هم خلالی میکنیم و برای اینکه موقع سرخ کردن له نشود و حالت چیپسی پیدا کند از شب قبل آن را روی پارچه ای تمیز پهن میکنیم و با یک پارچه نازک روی آن را می پوشانیم. نخود و لوبیاهایی که از شب قبل خیس کردیم درون قابلمه ای با 5 لیوان آب می پزیم و وقتی جوش آمد کف روی حبوبات را با قاشق میگیریم وحرارت شعله را کمتر میکنیم و در قابلمه را به طور کمی نیمه باز روی آن قرار میدهیم و یک ساعت به آن زمان میدهیم تا حبوبات پخته شوند.
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,310
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,243
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #4
مقدار سبزی آشی که آماده کردیم رو تمیز میکنیم و شاخه های کلفتش را بر میداریم و پس از شستشو وآب گیری خرد میکنیم . سبزی آش را نباید زیاد ریز کرد چون خودشو تو آش نشون نمیده . بعد از آماده کردن سبزی میریم سراغ پیاز هایی که از شب قبل خلال کردیم در ماهیتابه ای با کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. در ظرف دیگری 4 قاشق غذا خوری روغن می ریزیم و اجازه میدهیم تا داغ شود بعد یک قاشق زرد چوبه را داخل آن میریزیم و بعد از کمی هم زدن نعناع ها را به آن اضافه میکنیم و سریع بعد از 10 ثانیه هم زدن از روی شعله گاز برمیداریم تا نعناع نسوزد و رنگ آن تیره نشود. باید دقت کنید که در همین فاصله کم هم شعله گاز پایین باشد. بعد ازیک ساعت که لوبیا ها پخت عدس و سبزی را به آن اضافه میکنیم و 5 لیوان آب جوش هم داخل قابلمه می ریزیم و شعله گاز را زیاد میکنیم تا مواد باهم به جوش بیاید . بعد شعله را کم میکنیم و با در نیمه باز اجازه میدهیم عدس و سبزی ها با حبوبات به مدت نیم ساعت بپزند.
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,310
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,243
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #5
بعد از این زمان داخل لیوانی 2 قاشق غذا خوری آرد معادل 20 گرم را با نصف لیوان آب خوب مخلوط میکنیم تا آرد گلوله گلوله نشود و به داخل مواد آش به آرامی می ریزیم و هم میزنیم. بعد از آن نصف پیاز داغ و نعناع داغمان را در داخل آش می ریزیم و بعد از کمی هم زدن در مرحله آخر رشته آش را نصف کرده و کم کم به صورت نامنظم در حالی که آش را بهم میزنید. در داخل آن میریزیم .باید مدام هم بزنید تا رشته ها نرم شوند . در این فاصله نمک و ادویه دلخواه مثل فلفل و زرد چوبه را هم اضافه میکنیم وبعد از یک ربع از روی شعله برمیداریم . دقت کنید آشتان رقیق باشد چون بعد ازکمی سرد شدن آش غلیظ میشود. و بعد از نیم ساعت که گذشت آش شما آماده خوردن است چون هم جا افتاده و کاملا غلیظ شده و رشته ها حجیم تر و نرم تر شده است. برای تزیین میتوانید ازنصف پیاز داغ و نعناع داغ مونده و کمی سیر داغ و کشک به مدلهای دلخواه استفاده کنید.
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,310
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,243
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #6
نکاتی مهم و اصولی در پخت آش رشته: برای اینکه رشته های آش به هم نچسبند و مواد راحت تر در قابلمه پخته شوند باید گنجایش قابلمه بزرگتر از حجم آش رشته باشد. برای زیبایی آش رشته ، سبزی آش باید درشتر خرد شود و نیز بدون ساقه باشد. بهتر است از پیاز داغ فراوان برای داخل آش استفاده کنید. سعی کنید از مرغوبترین نوع رشته آش استفاده کنید. حتما نمک داخل آش رشته را تست کنید تا به واسطه ریختن کشک اش شور نشود. روغن باعث جا افتادن آش میشود به همین دلیل باید به اندازه کافی آن را مصرف کرد. کشک باعث بریده شدن آش میشود ، به همین دلیل نباید آن را در آش رشته جوشاند. از نظر بهداشت و سلامت کشک را حتماً به مدت 20 دقیقه بجوشانید. برای درست کردن نعنا داغ 2 قاشق روغن را داغ کرده و نعنای خشک را داخل آن بریزید و بلافاصله خاموش کنید تا نعنا نسوزد. هنگامی که آش جا افتاد باید لعابی رقیق روی آن را بپوشاند و رشته بوی خامی ندهد. البته نوع رشته هم تاثیر خوبی در جا افتادن اش میگذارد. تره را جدا از سیزی های دیگر خرد کنید . برای اینکه آش بد رنگ نشود هرگز موقعه پخت در قابلمه را نگذارید. مقدار حبوبات را داخل آش را میتوانید کم یا زیاد کنید. اگر از آب قلم در آش استفاده کردید مقدار کره یا روغن را کمتر کنید
 

Paradox

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
فرازین
بخشدار
مدیر
کاربر VIP
کاربر منتخب
کاربر طلایی
کاربر نقره‌ای
کاربر ثابت
نام هنری
پارادوکس
بخشدار
- آموزش
مدیر کتابدونی
- ویراستاری
شناسه کاربر
310
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-20
موضوعات
499
نوشته‌ها
5,310
راه‌حل‌ها
98
پسندها
1,243
امتیازها
1,313
سن
19
محل سکونت
قبرستانی‌متروکه‌به نام«ذهن»

  • #7
✨✨آش رشته در سایر استان ها مورد علاقه‌ی مردم هست مخصوصاً در ایام ماه رمضان برای افطار.
اما علاقه‌ی مردم استان فارس به این غذا‌ بیشتر از سایر استان‌ها است به طوری که هر هفته لااقل یک بار این غذا در بین وعده‌های آن‌ها است✨✨
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین