Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
مواد لازم :
سویا نصف پیمانه
ماکارانی رشته ای یک بسته ۷۰۰گرمی
روغن مایع به میزان لازم
قارچ خرد شدهیک پیمانه
رب دو ق غ غذاخوری
هویج یک عدد رنده شده
نمک به میزان لازم
گوجه دوعدد رنده شده
سیب زمینی نگینی خرد شده سه عدد متوسط
ادویه شامل :
زردچوبه یک ق چ
،فلفل قرمز نصف ق چ
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
اول از همه سویا را با آب ولرم ۱۵ الی ۲۰ دقیقه خیس میکنیم
داخل قابلمه ای جدا گانه اب ماکارانی را بانمک میزاریم بجوش بیاد سیب زمینی نگینی کرده راداخل روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود سپس قارچ ها و هویج را به نوبت سرخ میکنیم سویا را آبکش کرده وداخل روغن سرخ میکنیم رب و گوجه را به سویا اضافه میکنیم
، ادویه ها ،نمک را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید و یه تفت کوچیک بخورد و حرارت را کم کنید تا سس جابیفته و به روغن بیفته ماکارانی را طبق معمول همیشه داخل آب جوش و چند قاشق نمک و کمی رزچوبه بجوشونید ( ماکارانی رشته ای را بربزیدداخل اب تا بجوشد بعد از ۷تا۸دقیقه ماکارانی ابکش میکنیم ته قابلمه ته دیگ دلخواه بزارید و ماکارانی و سس را لابلا بریزید و دم بزارید تا ۲۰دقیقه که دم خورد ماکارانی را با سس مخلوط کنید و برای ۱۰دقیقه دوباره دم بزارید
نکته :
در ریختن روغن دست ودلباز باشید چون سویا روغن و خیلی جذب میکنه و اینکه رمز ماکارانی خوشمزه و با ظاهر خوب روغنش .
میتونید از مقدار رب کمتری استفاده کنید و بجاش پوره گوجه فرنگی بریزید .
ادویه ها و را حذف نکنید این ادویه ها بوی ناخوشایند سویا را از بین میبره و ماکارانی را خیلی خوش طعم میکنه .
موقع جوشوندن ماکارانی از ریختن روغن داخل آب خودداری کنید باعث میشه سس ماکارانی جذب ماکارانی نشه همون نمک و زرچوبه کافیه.
مواد لازم :
سویا نصف پیمانه
ماکارانی رشته ای یک بسته ۷۰۰گرمی
روغن مایع به میزان لازم
قارچ خرد شدهیک پیمانه
رب دو ق غ غذاخوری
هویج یک عدد رنده شده
نمک به میزان لازم
گوجه دوعدد رنده شده
سیب زمینی نگینی خرد شده سه عدد متوسط
ادویه شامل :
زردچوبه یک ق چ
،فلفل قرمز نصف ق چ
نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
اول از همه سویا را با آب ولرم ۱۵ الی ۲۰ دقیقه خیس میکنیم
داخل قابلمه ای جدا گانه اب ماکارانی را بانمک میزاریم بجوش بیاد سیب زمینی نگینی کرده راداخل روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود سپس قارچ ها و هویج را به نوبت سرخ میکنیم سویا را آبکش کرده وداخل روغن سرخ میکنیم رب و گوجه را به سویا اضافه میکنیم
، ادویه ها ،نمک را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید و یه تفت کوچیک بخورد و حرارت را کم کنید تا سس جابیفته و به روغن بیفته ماکارانی را طبق معمول همیشه داخل آب جوش و چند قاشق نمک و کمی رزچوبه بجوشونید ( ماکارانی رشته ای را بربزیدداخل اب تا بجوشد بعد از ۷تا۸دقیقه ماکارانی ابکش میکنیم ته قابلمه ته دیگ دلخواه بزارید و ماکارانی و سس را لابلا بریزید و دم بزارید تا ۲۰دقیقه که دم خورد ماکارانی را با سس مخلوط کنید و برای ۱۰دقیقه دوباره دم بزارید
نکته :
در ریختن روغن دست ودلباز باشید چون سویا روغن و خیلی جذب میکنه و اینکه رمز ماکارانی خوشمزه و با ظاهر خوب روغنش .
میتونید از مقدار رب کمتری استفاده کنید و بجاش پوره گوجه فرنگی بریزید .
ادویه ها و را حذف نکنید این ادویه ها بوی ناخوشایند سویا را از بین میبره و ماکارانی را خیلی خوش طعم میکنه .
موقع جوشوندن ماکارانی از ریختن روغن داخل آب خودداری کنید باعث میشه سس ماکارانی جذب ماکارانی نشه همون نمک و زرچوبه کافیه.
نام موضوع : ماکارانی با سویا
دسته : آموزش آشپزی