Thumbelina
رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقامدار آزمایشی
مدیر
- نام هنری
- الینا فری
- آزمایشی
- مدیرتالار آموزش
- شناسه کاربر
- 3925
- تاریخ ثبتنام
- 2023-01-14
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 438
- نوشتهها
- 573
- پسندها
- 465
- امتیازها
- 278
- محل سکونت
- سرزمین پریان
کوکو قندی یه دسر هیجان انگیز و بسیار خوشمزه از استان زیبا و تاریخی اصفهان هست. تعجب نکنید کوکو قندی بر خلاف اسمش یه دسره. البته مواد تشکیل دهنده اش خیلی شبیه کوکو سیب زمینی هست.
مواد لازم:
تخم مرغ؛ ۶ عدد
سیب زمینی؛ ۳ عدد
زعفران؛ ۱ ق.چ
پودر هل؛ ۱ ق.چ
شکر؛ ۴ ق.غ
اسانس وانیل؛ به مقدار لازم
مواد شهد:
آب؛ ۱/۵ پیمانه
گلاب؛ ۱ پیمانه
شکر؛ ۳ پیمانه
زعفران و پودر هل؛ به مقدار لازم
دستور پخت:
۱. ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و آب پز کنید. پس از خنک شدن پوست آن ها را بکنید و با رنده ریز رنده کنید و یا به کمک یک گوشت کوب به خوبی له کنید.
۲. برای درست کردن شهد کوکو قندی، در یک ظرف مناسب شکر و آب را کمی مخلوط کنید. سپس روی شعله گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا بجوشد و شکر کاملاً در آب حل شود. حالا گلاب و زعفران و هل را نیز به شهد کوکو قندی اضافه کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بجوشد. سپس گاز را خاموش کنید و اجازه دهید شهد خنک شود.
۳. در این مرحله در یک کاسه متوسط تخم مرغ ها را با شکر، اسانس وانیل، زعفران و پودر هل مخلوط کنید. سپس با هم زن خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس مایع تخم مرغی را کم کم به سیب زمینی هایی که له کردید اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شوند و بعد در حدود 4 قاشق غذاخوری از شهدی که درست کردید را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
۴. مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس مایع کوکو قندی را داخل روغن بریزید و دو طرف کوکو را خوب سرخ کنید.
پس از سرخ شدن کوکو آن را به شکل دلخواه برش بزنید و داخل ظرف پذیرایی بچینید و باقی مانده شهد را روی آن بریزید و 10 دقیقه زمان دهید تا شهد جذب کوکو قندی شود و روی آن را با خلال بادام و پسته تزیین کنید، سپس میل کنید.
کوکو قندی یه دسر هیجان انگیز و بسیار خوشمزه از استان زیبا و تاریخی اصفهان هست. تعجب نکنید کوکو قندی بر خلاف اسمش یه دسره. البته مواد تشکیل دهنده اش خیلی شبیه کوکو سیب زمینی هست.
مواد لازم:
تخم مرغ؛ ۶ عدد
سیب زمینی؛ ۳ عدد
زعفران؛ ۱ ق.چ
پودر هل؛ ۱ ق.چ
شکر؛ ۴ ق.غ
اسانس وانیل؛ به مقدار لازم
مواد شهد:
آب؛ ۱/۵ پیمانه
گلاب؛ ۱ پیمانه
شکر؛ ۳ پیمانه
زعفران و پودر هل؛ به مقدار لازم
دستور پخت:
۱. ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و آب پز کنید. پس از خنک شدن پوست آن ها را بکنید و با رنده ریز رنده کنید و یا به کمک یک گوشت کوب به خوبی له کنید.
۲. برای درست کردن شهد کوکو قندی، در یک ظرف مناسب شکر و آب را کمی مخلوط کنید. سپس روی شعله گاز بگذارید و مدام هم بزنید تا بجوشد و شکر کاملاً در آب حل شود. حالا گلاب و زعفران و هل را نیز به شهد کوکو قندی اضافه کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بجوشد. سپس گاز را خاموش کنید و اجازه دهید شهد خنک شود.
۳. در این مرحله در یک کاسه متوسط تخم مرغ ها را با شکر، اسانس وانیل، زعفران و پودر هل مخلوط کنید. سپس با هم زن خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس مایع تخم مرغی را کم کم به سیب زمینی هایی که له کردید اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شوند و بعد در حدود 4 قاشق غذاخوری از شهدی که درست کردید را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
۴. مقداری روغن داخل ماهیتابه بریزید و روی شعله بگذارید تا داغ شود. سپس مایع کوکو قندی را داخل روغن بریزید و دو طرف کوکو را خوب سرخ کنید.
پس از سرخ شدن کوکو آن را به شکل دلخواه برش بزنید و داخل ظرف پذیرایی بچینید و باقی مانده شهد را روی آن بریزید و 10 دقیقه زمان دهید تا شهد جذب کوکو قندی شود و روی آن را با خلال بادام و پسته تزیین کنید، سپس میل کنید.
نام موضوع : کوکو قندی اصفهان
دسته : آموزش آشپزی