. . .

آموزش کوکو سبزی قالبی سوزان😍

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

سبزی کوکو خرد شده 400 گرم
◀سبزی کوکو شامل تره+جعفری+گشنیز+شوید به نسبت مساوی و چند برگ کاهو به دلخواه
شنبلیله خشک 1 قاشق غذاخوری(به دلخواه)
◀اضافه کردن شنبلیله عطر بینظیری به کوکو میده ولی کاملا سلیقه ای و قابل حذفه😇👌
◀نمک+فلفل سیاه+زردچوبه+پودر سیر به میزان لازم
تخم مرغ 3 تا 4 عدد
آرد 1 قاشق غذاخوری
◀اضافه کردن آرد برای افزایش چسبندگی و انسجام مواد کوکو هست...از آرد قناوی استفاده کنید
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
◀همون طور که گفتم چون میخوایم کوکو رو در فر بپزیم داخل مواد روغن اضافه میکنیم
کره یا مارگارین گیاهی نرم شده در دمای محیط مقداری برای چرب کردن قالب

🍃با این مقدار حدود 16 عدد فینگرفود کوکو سبزی خواهید داشت
🍃از قالب سیلیکونی با طرح دلخواه استفاده کنید
🍃همه قسمتهای قالب رو با مارگارین گیاهی یا کره نرم شده در دمای مخیط خووووب چرب کنید و قالب رو در یخچال بذارید
🍃من مواد رو در دو مرحله پختم دور اول وقتی کوکو رو پختید صبر کنید تا کوکو داخل قالب خوووب خنک بشه بعد آروم از قالب در بیارید و بقیه مواد رو در قالب بریزید و مجددا در فر قرار بدید
🍃قالب رو زیاد پر نکنید چون کوکو داخل فر پف میکنه
🍃کوکو رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه در طبقه پایین فر به مدت 30 دقیقه بپزید تا اطراف کوکو کاملا طلایی بشه و خلال دندان از داخل کوکو تمیز دربیاد
🍃نیازی به روشن کردن گریل نیست
🍃برای فر برقی یا توستر دما رو روی 180 تنظیم کنید
🍃برای تزئین کوکو ها مقداری پنیر خامه رو با قیف روی کوکو پایپ کردم و از زرشک و گردو برای تزیین استفاده کردم
🍃داخل مواد کوکو زرشک و گردو نریزید چون ته قالب تهنشین میشه و میسوزه
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
24

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین