. . .

آموزش پیده ترکی😋

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


مواد لازم برای خمیر:
آرد دولیوان
آب نصف لیوان
شکر یک قاشق غ
نمک یک قاشق م
تخم مرغ یک عدد(نصف تخم مرغ برای خمیر هست و نصف دیگه اش برای رومال)
کره یک قاشق غ
روغن مایع سه قاشق غ
خمیرمایه یک ق غ

خمیر مایه رو با آب ونوک قاشق چ شکر بزارید عمل بیاد.
مواد خشک شامل آرد،شکر،نمک رو بریزید تو ظرفی و مخلوط کنید.
خمیرمایه عمل اومده رو بریزید توی مواد خشک
بعد اون ی دونه تخم مرغی ک داشتید رو بشکنید و هم بزنید از حالت لختگی بیاد بیرون.
نصف تخم مرغ رو اضافه کنید به مواد خشک و کاملا مخلوطش کنید.
سپس آب رو کم کم ب مواد اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد دقت کنید آب زیاد نریزید و کم کم اضافه کنید آبخوری آرد ها متفاوته ممکنه آب کمتر یا بیشتری مصرف بشه.بعد روغن و کره رو هم اضافه کنید و خوب ورز بدید
خمیر رو چونه کنید ۴۵ دقیقه استراحت بدید.

پیده ترکی هم سایز کوچیکش رو درست میکنن هم بزرگش(من سایز بزرگش رو درست کردم)
برای سایز کوچیکش بعد استراحت اونو به چونه های ۶۰ الی ۷۰ گرمی تقسیم کنید
برای سایز بزرگش هم چونه بزرگ بگیرید.
دوباره مجددا بعد چونه گیری استراحت نیم ساعته بدید.
بعد استراحت دوم چونه ها رو با کف دست باز کنید مواد داخلش کاملا سلیقه ای هست میتونید با گوشت یا مرغ بپزید من از مواد(فلفل دلمه ای گوجه سوسیس و پنیرپیتزا استفاده کردم)
چونه ها رو باز کردم ب شکل بیضی موادم رو ریختم روی خمیر(دورتا دورش خالی باشه)بعد دو سر خمیر رو با انگشتم ب اصطلاحی تیز میکنم.
دور تا دور خمیر رو هم روی مواد گذاشتم(امیدوارم مفهوم بوده باشه توضیحاتش یکم سخت بود😁)
اون نصف تخم مرغی ک کنار گذاشته بودم رو با فرچه روی خمیر رومال کردم و کنجد پاشیدم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ طبقه وسط ب مدت ۲۵ دقیقه گذاشتم.(دمای فر ها متفاوته خودتون حتما چک کنید)

ب همین سادگی و خوشمزگی😁😉❤️
 
نام موضوع : پیده ترکی😋 دسته : آموزش آشپزی

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
28
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
179
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
184

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین