. . .

آموزش پیده‌ نوعی غذای ترکی

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

طرز تهیه:
آرد را در ظرفی گرفته مابین ارد ره به شکل حوض جور میکنیم، در یک ظرف دیگر مایه خمیر را با حبه قند ها و آب نیمه گرم مخلوط کرده تا این که مایه خمیر باد کند.
بعد این مایه خمیر را کم کم به حوضی که جور کدیم علاوه میکنیم نمک و سفیده تخم مرغ را نیز اضافه میکنیم
خوب میرخشیم و خمیر ره برای استراحت به مدت 15-20 دقیقه میمانیم.
پیاز را رنده کرده به گوشت اضافه میکنیم-هم چنین مرچ خرد شده و بادنجان رومی خرد شده را نیز علاوه میکنیم. نمک، مرچ سیاه و ادویه هایی مثل زردجوبه-دارچین-وسیر رنده شده نیز باید علاوه کرد. در آخر دو قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کرده و مواد را به هم میزنیم.
از خمیر ذغاله هایی به اندازه ی لیمو برداشته و به شکل قایق باز میکنیم. از مواد جور شده رویش خیلی نازک پهن میکنیم. کناره های خمیر را با زرده آغشته می کنیم. در سینی چرب شده گذاشته بعد سینی را به فر داغ شده به درجه 180 سانتی گراد میمانیم رویشان که سرخ شد پخته شده است.
 
آخرین ویرایش:

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
15

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین