. . .

آموزش پلو یونانی

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
468
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


مواد لازم:

سینه مرغ :1 عدد کامل
پیاز :1 عدد
زردک حبه شده :2 عدد بزرگ
نخود نیم پخت : 1 گیلاس
قارچ حبه شده : یک و نیم گیلاس
زرشک سرخ شده : 5 قاشق غذاخوری
برنج : 3 پیمانه
روغن برای سرخ کردن و طبخ برنج : به میزان لازم
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و مرج : به میزان لازم

طرز تهیه

در ابتدا استخوانهای مرغ را گرفته و آن را به قیچی به صورت حبه ای خرد کرده و به همراه پیاز، زردچوبه، ادویه کاری، نمک و مرج حدود 20 دقیقه می پزیم و در مقدار بسیار کمی روغن کمی تفت می دهیم.
قارچ و زرشک را به صورت جداگانه سرخ کرده و کنار می گذاریم.
نخود را با آب جوش حدود 10 دقیقیه بجوشانید که کمی نیم پز شود.
سپس برنج را به همراه زردک خرد شده و نخود، نمک و روغن به صورت کته ای بپزید.
پس از پخت پلو برای سرو غذا در ظرف مورد نظر خود، به صورت لایه ای یک لایه از برنج مخلوط ریخته سپس روی آن قارچ سرخ شده، مرغ تفت داده شده و کمی زرشک بریزید و سپس لایه دیگر برنج را ریخته و بقیه مواد را نیز به صورت لایه ای بریزید و روی آن را طبق سلیقه خود با برنج زغفرانی و زرشک تزیین کنید.
البته در پلو یونانی اصلی از برنج زعفرانی استفاده نمی شود ولی برای تزیین بسیار عالی خواهد شد و عطر خوشی به غذای شما خواهد داد.
 
نام موضوع : پلو یونانی دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین