. . .

آموزش موساکا یونانی

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
465
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1


مواد لازم:

بادمجان سیاه :•: 6 عدد
گوشت چرخ کرده :•: نیم کیلو
کچالو :•: 500 گرام
مرچ دلمه ای :•: 2 عدد
پنیر پیتزا :•: 2 پیمانه
رب بادمجان رومی :•: 3 قاشق سوپخوری
نمک و مرچ :•: به میزان لازم
سس سفید :•: 1/5 پیمانه


طرز تهیه :

برای تهیه موساکا بادمجان و کچالو، ابتدا کچالو را پوست کنده و حلقه کرده و سرخ کنید سپس بادمجان ها را پوست کنده و حلقه کرده و کمی سرخ کنید حال گوشت چرخ کرده را با مرچ دلمه ای خرد شده سرخ کنید و رب بادمجان رومی را به گوشت اضافه کنید.

کف ظرف پیرکس را چرب کرده و سس سفید ریخته و بمالید. کچالو حلقه شده و سرخ شده را کف ظرف چیده روی آنها نمک بپاشید بعد روی آنها را با بادمجان حلقه شده وسرخ شده بپوشانید.

گوشت با مرچ دلمه ای سرخ شده را روی بادمجان ها ریخته سپس سس سفید روی موساکا ریخته و در آخر پنیر پیتزا رنده شده روی سس سفید بپاشید. فر را از قبل روشن کرده و موساکا را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار د هید.

از مایکروفر هم می توانید استفاده کنید. برای تهیه سس سفید، 1/5 گیلاس شیر را با 1 قاشق سوپخوری آرد سفید مخلوط کرده روی حرارت کم مرتب هم بزنید تا غلیظ شود بعد یک قاشق مسکه اضافه کرده و از روی شعله بر دارید.
 
نام موضوع : موساکا یونانی دسته : آموزش آشپزی

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین