. . .

آموزش فاهیتای گوشت و تورتیلا

تالار آموزش آشپزی

Thumbelina

رمانیکی پیشرو
پرسنل مدیریت
مقام‌دار آزمایشی
مدیر
نام هنری
الینا فری
آزمایشی
مدیرتالار آموزش
شناسه کاربر
3925
تاریخ ثبت‌نام
2023-01-14
آخرین بازدید
موضوعات
438
نوشته‌ها
573
پسندها
466
امتیازها
278
محل سکونت
سرزمین پریان

  • #1

FA3.gif

اگر عاشق امتحان تجربه‌های جدید هستید و بدتان نمی‌آید گاهی سفری به دور دنیا البته در آشپزخانه‌تان داشته باشید، غذاهای مکزیکی می‌توانند یک انتخاب عالی برای شما به حساب بیایند. این بار می‌خواهم دستور تهیه یک فاهیتای خوشمزه و البته آسان را به شما بدهم که البته خودم هم بدم نمی‌آید امشب ترتیب پختنش را بدهم.
FA2.gif

مواد لازم:
• 700 گرم گوشت استیک یا گوشت گردن
• یک فنجان گوجه فرنگی ریز شده
• یک فنجان ذرت آب‌پز شیرین
• یک فنجان کنسرو لوبیا قرمز آبکشی شده
• سس چیپوتله تاباسکو به قدر کفایت
• نان تورتیلا
• خامه ترش
• گشنیز
طرز تهیه:
• گوشت‌ها را نمک و فلفل پاشیده و در آرام پز بریزید.
• گوجه فرنگی‌ها را با آبشان به همراه ذرت، لوبیا قرمز و سس چیپوتله به آرام پز اضافه کنید و 5 تا 8 ساعت به آن زمان دهید تا حسابی پخته و نرم شود.

• گوشت‌ها را از آرام‌پز جدا کرده و با دو چاقو ریش ریش کنید.
FA1.gif

• گوشت‌ها را دوباره به مخلوط اضافه کنید و سس غلیظ بوجود آمده را از زیر مخلوط به روی آن بریزید.
• مخلوط را بر روی نان‌های تورتیلا ریخته و با خامه ترش، گشنیز و هر تاپینگ دیگری که دوست دارید بپوشانید.

• نوش جان!
 

موضوعات مشابه

پاسخ‌ها
0
بازدیدها
31

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین