آموزش بورک گوشت

تالار آموزش های متفرقه

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
154
نوشته‌ها
1,143
پسندها
1,051
زمان آنلاینی
1h 26m
امتیازها
93
سطح
3
مدال‌ها
7
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #1
thai-chicken-phyllo-rolls-6-of-7-159f1a737a1ea564f.md.jpg

● مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

خمیر یوفکا: ۱ بسته

پیاز: ۱ عدد

قارچ سرخ شده: ۳۰۰ گرم

تخم مرغ: ۱ عدد

زرده‌ی تخم مرغ: ۱ عدد

سیر: ۲ حب

شیر: نصف پیمانه

پنیر پیتزا: به میزان لازم

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق چای‌خوری

جعفری: نصف پیمانه

کنجد: ۱ قاشق غذاخوری

زرچوبه، فلفل سیاه، نمک و ادویه کاری: به میزان لازم
 

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
154
نوشته‌ها
1,143
پسندها
1,051
زمان آنلاینی
1h 26m
امتیازها
93
سطح
3
مدال‌ها
7
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #2
● مرحله اول

برای شروع پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن در تابه تفت دهید تا طلایی شود. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. پس از آن، گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و با سیر و پیاز تفت دهید.
 

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
154
نوشته‌ها
1,143
پسندها
1,051
زمان آنلاینی
1h 26m
امتیازها
93
سطح
3
مدال‌ها
7
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #3
● مرحله دوم

زردچوبه، فلفل سیاه، نمک، کاری و رب را به گوشت اضافه کنید و باز هم تفت دهید.
 

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
154
نوشته‌ها
1,143
پسندها
1,051
زمان آنلاینی
1h 26m
امتیازها
93
سطح
3
مدال‌ها
7
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #4
● مرحله سوم

جعفری را خرد کنید و به همراه قارچ سرخ کرده به گوشت اضافه ‌کنید. سپس شعله گاز را خاموش و مواد را با هم مخلوط کنید.
 

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
154
نوشته‌ها
1,143
پسندها
1,051
زمان آنلاینی
1h 26m
امتیازها
93
سطح
3
مدال‌ها
7
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #5
● مرحله چهارم

شیر و تخم مرغ را به همراه ۲ قاشق روغن مایع در یک ظرف باهم مخلوط کنید.
 

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
154
نوشته‌ها
1,143
پسندها
1,051
زمان آنلاینی
1h 26m
امتیازها
93
سطح
3
مدال‌ها
7
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #6
● مرحله پنجم

ورقه‌های خمیر یوفکا را روی تخته یا میز کار پهن کنید و با کمک یک فرچه سطح آن را به سس شیر و تخم مرغ آغشته کنید.
 

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
154
نوشته‌ها
1,143
پسندها
1,051
زمان آنلاینی
1h 26m
امتیازها
93
سطح
3
مدال‌ها
7
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #7
● مرحله ششم

مخلوطی از گوشت و پنیر پیتزا را مانند تصویر روی خمیر یوفکا بریزید و خمیر را لوله کنید. کف یک قالب فر گرد را چرب کنید و رول‌های لوله‌شده‌ی خمیر را به صورت مارپیچ درون قالب فر بچینید.
 

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
154
نوشته‌ها
1,143
پسندها
1,051
زمان آنلاینی
1h 26m
امتیازها
93
سطح
3
مدال‌ها
7
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #8
● مرحله هفتم

در نهایت زرده‌ی تخم را با استفاده از فرچه روی خمیر بمالید و روی آن کنجد بپاشید.
 

|~Ava~|

مقام‌دار بازنشسته
مدیر بازنشسته
شناسه کاربر
13
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-26
موضوعات
154
نوشته‌ها
1,143
پسندها
1,051
زمان آنلاینی
1h 26m
امتیازها
93
سطح
3
مدال‌ها
7
محل سکونت
💙~☆خیال☆~💙

  • #9
● مرحله هشتم

طبق معمول فر را باید از قبل گرم کرده باشید. قالب را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به آن ۲۵ دقیقه زمان دهید تا خوب پخته و روی آن گریل شود.

اگر دوست داشته باشید می‌توانید بورک‌ها را به صورت تکی در روغن سرخ و میل کنید. اما به یاد داشته باشید که گریل کردن همیشه سالم‌تر است.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 0, کاربران: 0, مهمان‌ها: 0)

بالا پایین