- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
مواد لازم دسر فروماژ پرتقالی | |
آب پرتقال طبیعی | ۴ و نیم لیوان |
زرده تخم مرغ | ۴ عدد |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۱ پیمانه |
زست پرتقال | ۱ قاشق چایخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر ژلاتین | ۴ قاشق غذاخوری |
آب | ½ فنجان |
برای تهیه دسر فروماژ پرتقالی خوشمزه ابتدای کار درون یک کاسه مناسب زرده تخم مرغ را از سفیده آن جدا می کنیم، سپس زرده تخم مرغ را درون کاسه می ریزیم. در ادامه شکر را به همراه وانیل به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم.
مخلوط زرده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا سفید و کش دار شود. در ادامه مخلوط زرده تخم مرغ را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بنماری می کنیم.
زرده تخم مرغ را مرتب هم می زنیم تا مخلوط زرده تخم مرغ پخته شود. در ادامه پس از گذشت ۳۰ دقیقه مخلوط زرده تخم مرغ را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون یک کاسه مناسب پودر ژلاتین را اضافه می کنیم.
آب را به پودر ژلاتین اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا بافت اسفنجی پیدا کند. در ادامه پودر ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم، سپس بنماری می کنیم تا ذرات ژلاتین حل شود.
ژلاتین را از روی بخار کتری بر می داریم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. حالا به کمک آبمیوه گیری دستی آب پرتقال های تازه را می گیریم، سپس از صافی رد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
حالا پوست پرتقال را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس زست پرتقال را به آب پرتقال اضافه می کنیم. در ادامه خامه صبحانه را به آب پرتقال اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خامه ترکیب و یکدست شود.
نام موضوع : طرز تهیه دسر فروماژ پرتقالی
دسته : آموزش آشپزی