. . .

آموزش طرز تهیه دسر فروماژ پرتقالی

تالار آموزش آشپزی

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #1
مواد لازم دسر فروماژ پرتقالی
آب پرتقال طبیعی۴ و نیم لیوان
زرده تخم مرغ۴ عدد
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
شکر۱ پیمانه
زست پرتقال۱ قاشق چایخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین۴ قاشق غذاخوری
آب½ فنجان

برای تهیه دسر فروماژ پرتقالی خوشمزه ابتدای کار درون یک کاسه مناسب زرده تخم مرغ را از سفیده آن جدا می کنیم، سپس زرده تخم مرغ را درون کاسه می ریزیم. در ادامه شکر را به همراه وانیل به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم.
مخلوط زرده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۷ دقیقه هم می زنیم تا سفید و کش دار شود. در ادامه مخلوط زرده تخم مرغ را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بنماری می کنیم.
زرده تخم مرغ را مرتب هم می زنیم تا مخلوط زرده تخم مرغ پخته شود. در ادامه پس از گذشت ۳۰ دقیقه مخلوط زرده تخم مرغ را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون یک کاسه مناسب پودر ژلاتین را اضافه می کنیم.
آب را به پودر ژلاتین اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا بافت اسفنجی پیدا کند. در ادامه پودر ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم، سپس بنماری می کنیم تا ذرات ژلاتین حل شود.
ژلاتین را از روی بخار کتری بر می داریم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. حالا به کمک آبمیوه گیری دستی آب پرتقال های تازه را می گیریم، سپس از صافی رد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
حالا پوست پرتقال را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم، سپس زست پرتقال را به آب پرتقال اضافه می کنیم. در ادامه خامه صبحانه را به آب پرتقال اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا خامه ترکیب و یکدست شود.
 

Nstrn_jz

رمانیکی حامی
رمانیکی
شناسه کاربر
27
تاریخ ثبت‌نام
2020-09-27
آخرین بازدید
موضوعات
334
نوشته‌ها
979
پسندها
2,517
امتیازها
333
سن
20
محل سکونت
بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^

  • #2
مخلوط زده تخم مرغ را به همراه پودر ژلاتین آرام به مخلوط آب پرتقال اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا بافت دسر ترکیب و یکدست شود. توجه داشته باشید اگر بافت دسر یکدست نبود آن را از صافی رد می کنیم.

یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم و مایه دسر را درون قالب می ریزیم، سپس به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم و اجازه می دهیم کاملا ببندد.

در نهایت پس از گذشت ۳ تا ۴ ساعت دسر را از یخچال خارج می کنیم، سپس اطراف دسر را با کمک چاقو از قالب جدا می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم. در آخر دسر را به دلخواه تزئین کنید.
 

موضوعات مشابه

کاربران در حال مشاهده این موضوع (مجموع: 1, کاربران: 0, مهمان‌ها: 1)

بالا پایین