- شناسه کاربر
- 27
- تاریخ ثبتنام
- 2020-09-27
- آخرین بازدید
- موضوعات
- 334
- نوشتهها
- 979
- پسندها
- 2,517
- امتیازها
- 333
- سن
- 20
- محل سکونت
- بلندای پرتگاه آرزوهای محال...^^
مواد لازم دسر شامانو | |
پنیر خامه ای | ۲۰۰ گرم |
بستنی وانیلی | ۱۰۰ گرم |
شیر عسلی | نصف لیوان |
خامه | ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۲ قاشق چای خوری |
پودر قند | ۳ قاشق سوپ خوری |
پودر ژله شاتوت، تمشک یا توت فرنگی | ۱ بسته |
برای تهیه دسر شامانو خوشمزه ابتدا پودر ژله را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس یک لیوان آب جوش به کاسه اضافه کرده و آنرا روی حرارت بخار کتری یا سماور قرار می دهیم تا پودر ژله به طور کامل حل شود.
پس از اینکه پودر ژله به طور کامل حل شد، نصف لیوان آب سرد به کاسه اضافه کرده و آنرا کنار می گذاریم تا با دمای محیط هماهنگ شود. در ادامه پودر ژلاتین را به همراه نصف لیوان آب داخل یک کاسه جداگانه می ریزیم.
حالا صبر می کنیم تا پودر ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کند، سپس کاسه را به روش بن ماری روی حرارت بخار آب سماور یا کتری قرار می دهیم تا پودر ژلاتین به طور کامل درون آب حل شود، سپس کاسه را کنار می گذاریم.
در این مرحله پنیر خامه ای را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با همزن دستی یا برقی به خوبی مخلوط می کنیم تا پنیر باز شود. در ادامه خامه را به کاسه اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا با هم یکدست شوند.
حالا بستنی را به همراه شیر عسلی به کاسه اضافه می کنیم و مواد را در حدی که با هم یکدست شوند، مخلوط می کنیم. در ادامه پودر ژلاتین و ژله را به کاسه اضافه می کنیم.
مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس درون یک قالب مناسب می ریزیم. در ادامه قالب را به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا دسر ببندد. در نهایت دسر را از قالب خارج کرده و در ظرف سرو قرار می دهیم.
نام موضوع : طرز تهیه دسر شامانو
دسته : آموزش آشپزی